A légtisztító sokat fogyaszt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 21:31
31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. júl. 25. 17:27
32/38 anonim válasza:
Szívesen. :) De robotporszívónál szerintem nehezebb a választás mint mondjuk egy légtisztítónál szóval ott mindenképpen a lakást fel kell mérni előtte. És a magas ár sem garantálja azt, hogy az adott robot jó lesz e a lakásba.
33/38 A kérdező kommentje:
Igen, igaz, az még egy nagy feladat lesz majd sajnos.
2022. júl. 25. 17:55
34/38 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki tervezne elektroluxot venni, előtte hívja fel az ügyfélszolgálatot, kap 15% kedvezményt szerintem. Én felhívtam, kérdeztem és kedvezményt ajánlottak.
2022. júl. 25. 17:59
35/38 anonim válasza:
Igazából amire érdemes figyelni egy robotnál: mekkora területre kell, vannak e küszöbök ha igen mekkorák, van e szőnyeg és az milyen, vannak e olyan bútorok ami alá jó lenne ha bemenne, van e emelet, van e háziállat. Kell e, hogy wifire lehessen csatlakoztatni, csináljon e térképet, legyen hozzá kopócucc. Nagyjából tömören ennyi.
36/38 A kérdező kommentje:
Szuper, hogy ezt leírtad, köszönöm szépen.
2022. júl. 25. 18:04
37/38 anonim válasza:
Mik a tapasztalatok ezzel az Elektrolux légtisztítóval kapcsolatban?
38/38 A kérdező kommentje:
Meg vagyok elégedve, nem bántam meg, hogy megvettem,
2023. szept. 22. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!