A légtisztító sokat fogyaszt?
Amúgy őrület, hogy ha bármit vesz az ember, előtte hetekig kell tanulmányozni melyik lenne jobb. 😅
Azt írja a fenti cikk, hogy a leghatékonyabb légtisztító az, amelyikben van Hepa, szénszűrő és ionizáló. Utóbbi nem káros?
3-as,
itt van egy két videó ami elmagyarázza a különbséget és hogy melyik mire jó :
https://www.youtube.com/watch?v=VidZMqmTgJQ
Nagyon jól szemlélteti az első video, hogy mire jó, nagyon köszi.
Az első video szerint, a pollen, por, kutyaszőr, penész kiszűrésére alkalmas rendszeres takarítás mellett természetesen. Ennek nagyon örülök, mert talán ez a legfontosabb probléma nálam.
Végül is a második videó olyan légtisztítót ajánl, ami mindhárom funkcióval rendelkezik (Hepa, UV, ionizáló). Talán láttam is ilyent. De akkor most az ionizáló káros vagy sem?
Amúgy a szomorú valóság, hogy baktérium, vírusra nem alkalmasak ezek.
annyira nem káros mert negatív ion, de szerintem felesleges normál körülmények között.
amúgy én egy xiaomi-t használok amit először említettél, ahhoz van a drágább lila szűrő ami nem csak egy sima HEPA, az antibakteriális és hatékony a vírusok ellen mint pl. a covid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!