A légtisztító sokat fogyaszt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 21:31
21/38 A kérdező kommentje:
Igen, éppen azt néztem most, hogy pl. egyik Rowenta készülékhez nem lehet könnyen kapni hepát.
2022. júl. 24. 17:47
22/38 anonim válasza:
A Xiaomi légszűrőkhöz pl itthon is elérhető a pót szűrő és ahogy előttem írták abból is van több féle.
23/38 A kérdező kommentje:
Rengeteget néztem, visszajelzéseket mindenhol elolvastam, még az amazonon is.
Elektrolux mellett döntenék jelen pillanatban, svéd, megbízható márka , és találtam is nekem tetszőt, de sajnos van benne ionizátor. 🤦♀️
2022. júl. 24. 22:11
24/38 anonim válasza:
próbáld meg, lehet ki lehet kapcsolni azt a funkciót.
amúgy itt az a filter amit említettünk:
nem bízol a kínaiba? legtöbb csak egy ventilátor ami egy filteren keresztűl keringteti a levegőt :D
25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem mondanám, hogy nem bízok, szinte minden kínai, csak valahogy annyira nem érzem be a Xiaomit jelenleg, de naponta változik a véleményem. :)
2022. júl. 25. 08:39
26/38 A kérdező kommentje:
24. Ez jó ötlet, erre nem is gondoltam, köszi.
2022. júl. 25. 08:41
27/38 anonim válasza:
Amúgy elsősorban mire kellene a légtisztító? Por ellen, baktériumok vagy hasonlók ellen vagy más végett?
28/38 A kérdező kommentje:
Por, penész spóra, kutya is van. Megvettem már. Elektrolux Well A5. Remélem nem küldöm vissza, mint sok mást. 🤦♀️😅
2022. júl. 25. 15:53
29/38 anonim válasza:
Ha lehet egy javaslatom akkor szerintem egy robotporszívó megvételén is gondolkodj el. Az rengeteg port és szőrt tud megfogni ha rendszeresen takarít.
Egyébként gratula hozzá használd egészséggel! :)
30/38 A kérdező kommentje:
Gondolatolvasó vagy. 🙂 Már mondtam a férjemnek, hogy a következő beruházás az lesz.
2022. júl. 25. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!