A légtisztító sokat fogyaszt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 21:31
2/38 A kérdező kommentje:
Melyik lenne hatékonyabb? A mobilklíma vagy ionos légtisztító?
2022. júl. 23. 21:48
3/38 anonim válasza:
alig fogyaszt valamit mert egy sima ventilátort pörget ami alatt egy HEPA filter van.
mobilklíma teljesen más kategória, hogy jön ide? ionos légtisztító meg egészségtelen.. olvass utána hogy működik, nagyon nem ajánlott csak ritka használatra.
4/38 anonim válasza:
"Melyik lenne hatékonyabb? A mobilklíma vagy ionos légtisztító?"
Mi a cél? Légtisztításra a légtisztító, hűtésre a mobilklíma........
5/38 anonim válasza:
30W-os ez a kóceráj. Az 0,7kWh naponta, 22kWh havonta, ha egész nap működik.
6/38 A kérdező kommentje:
3-as. 😂 elnézést, igazad van, megkevertem kicsit, mert közben mobilklímát is nézegetek.
2022. júl. 23. 22:17
7/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Szuper, hogy nem fogyaszt sokat.
2022. júl. 23. 22:18
8/38 A kérdező kommentje:
5-ös. Milyen márkát ajánlanál? Árkategória?
2022. júl. 23. 22:25
9/38 anonim válasza:
Ilyen légtisztítóm van. Nagyon halk normál üzemmódban, éjszakai módban még annyi se. Manuális módban max teljesítményen tud porogni, de ezt sose kellett használnom. Egész nap nem szoktam járatni nálam bőven elég ha csak pár órát megy naponta. Hozzáteszem max ki lakásba jó a 3C vagy esetleg szobába, de nagy lakásba egy komolyabb gép illik. Fogyasztását meg nem mondom, de a villanyszámla nem lett érezhetően több mióta van.
10/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Jók a visszajelzések is róla, bár tudom sokszor nem releváns. Ezeket amúgy ki kell valahol vezetni a szabadba?
2022. júl. 24. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!