Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mobil klímába miért kell víz?

A mobil klímába miért kell víz?

Figyelt kérdés

Vettem nem rég egy atom régi Toshiba mobilklímát, a gombjai olyanok kint a régi autó rádiókon vtak, ilyen csusztatósak...

Van egy víztartálya amibe folyamat tölteni kell a vizet...

Víz nélkül nem megy benne a kompresszor csao a ventilátor...

Jah és mielőtt bárki megkérdezne, tuti klíma, mert mint írtam van benne kompresszor meg van kivezető csöve meg olyan hideget csinál, hogy a tegnapi 35 fokban bent a szobában fáztam...

Caak ezt érdekesnek találom, hog, mihez kell víz, ráadásul ilyen sok??

2022. júl. 19. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

"Am a fatüzelésű kéménybe van kötve, ezek szerint párás hőt küld ki?"

Nem, hanem rózsaszínűt fingik mint az egyszervú! Mit küldene ki? Szerinted hova tűnik a sok víz amit beletöltesz? Te tényleg nem figyeltél a fizika órán... és 1 és 2 válaszban mi lettünk lepontozva. 😂😂😂😂😂

Biztos qjó fog tenni a kéménynek ha lecsapódik benne a víz. Majd frankón átüti a vakolatot a korom. Fogadok azért is majd én leszek a hibás. 😂

A lényeg, hogy hideg van és okos vagy!

2022. júl. 19. 17:26
 12/12 anonim ***** válasza:
A kéménybe került kondenzvíz nem probléma, a probléma az, hogy sok kémény alján nincs kialakítva elfolyó és ott felgyűlik. Megjegyzem ez tüzelésnél is probléma, mert ott is csapódik ki valamennyi nedvesség, csak senki nem törődik vele.
2022. júl. 20. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!