Használható mobil klíma ami ér is valamit?
A jégakkus baromságokat felejtsétek el! Azok tényleg csak arra jó, hogy a vásárlást követő harmadik napon elkezditek ide-oda pakolni és a következő költösékor meg kidobjátok. :D
Mindegyik mobilklíma ér valamennyit. De kompromusszumokat kell kötni, el kell viselni a zaját.
Esetleg két mobilklíma, ha elhelyezhető.
Nézegettem teszteket, de, van olyan, ami nem kapható, a típust inkább ti keressétek. A teljesítményt sokszor nem kW-ban adják meg, hanem BTU-ban, ezt megkerestem, mi az átváltás:
Na, találtam egy jobb tesztet, nem olcsóság, és a meleg levegő kivezetést se tudom, hogy van lehetőség megoldani, de elküldöm.
Több teszt is van, de már nem forgalmazzuk, stb. bogarászni kell.
Sok sikert!
Hali!
Nem kell lyukat fúrni a falba, a mostani klimákhoz általában már adnak vagy külön is vásárolható többféle hőkivezető panel ablakba.
Nekem egy E-magon vásárolt STAHLMAN mobil klímám van, 80,000 Ft alatt vettem idén akcióban, már drágább lehet. Adtak hozzá vastag 1.5m hosszú rugalmas hőkivezető csövet meg ablakpanelt csatlakozással, azzal úgy ki tudom vezetni a meleget amit a klíma kifúj, hogy nem jön be a kinti meleg (video mellékelve). A kondenzvizet meg klíma módban elpárologtatja ezen a csövön, csak akkor kell a kondenzviz elvezetéssel foglalkozni, ha párátlanítás funkcióban használnám. Nekem erősebb fokozaton 3 nyitott ajtón át 3 szobát is lehűt, igaz kisebb szobák, de szerintem az Általad írtat is tudná hűteni, ha ajtók ablakok be vannak rakva. Annyi, hogy hangja azért van, én pl aludni tudtam mellette, a zúgása álmositó, de TV-t nézni már nem olyan jó ha megy. Valamit valamiért.
https://www.youtube.com/watch?v=dDMCL_XNdi4&feature=youtu.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!