Hol van az leírva, hogy vízszintbe kell tenni? Csak annyi van, hogy úgy kell beállítani, hogy ne billegjen. Ez megint valami falusi okosság?
2022. jún. 20. 19:34
3/11 anonim válasza:
Beteszed a FÜRDŐSZOBÁBA, aszt kész is van.
Kocsilejárba ne tedd..és nem lesz baj.
2022. jún. 20. 19:42
4/11 anonim válasza:
#2: A mi mosógépünk leírásában benne van. Budapesten. ,,Ellenőrizze, hogy a készülék mind a négy lába szilárdan áll a padlón, és hogy a mosógép tökéletesen vízszintesen áll (ehhez használjon vízmértéket)''
Amúgy a lényeg tényleg annyi, hogy ne billegjen, és akkor nem lesz gond. Ha billeg, akkor meg, mint az első mondta, elmászik. Rossz esetben leveri a csempét.
2022. jún. 20. 20:17
5/11 anonim válasza:
#4 A vízmérték akkor is túlzás! Maga a dob is rugalmasan van rögzítve, meg az üstház (alja)se biztos, hogy párhuzamos a tetővel, meg igazából annak lejteni is kell a szivattyú felé. Ilyen oldalról a vízszint, amennyiben stabilan be vannak állítva a lábak csak esztétika .
2022. jún. 20. 20:22
6/11 anonim válasza:
#5: Szerintem is túlzás. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem a kérdező a hülye, ha a gyártó ilyeneket ír a használati útmutatóba. :)
2022. jún. 20. 20:25
7/11 anonim válasza:
Legurul róla a wc papír.
Viszont könnyebb rajta dugni.
2022. jún. 20. 21:15
8/11 A kérdező kommentje:
Ki lett vízszintezve. Csak a vízmérték más értéket mutat állítva mint fektetve.
Azt gondoltam hogy valami kárt tesz a gépben ha nincs kiszintezve, de akkor jó lesz így is. Nem billeg.
Jó lenne kipróbálni a dugást egy rázkódóson #7-es. De ez új és nem akarom ilyesmivel nyüstölni.
2022. jún. 20. 21:28
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkit pipáltam. Köszi a válaszokat.
2022. jún. 20. 21:29
10/11 anonim válasza:
Akkor az a vízmérték pontatlan vagy rosszul használtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!