Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha egy mosógép nincs jól...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Ha egy mosógép nincs jól kiszintezve vízmértékkel, akkor a működés során milyen jelek mutatkoznak?

Figyelt kérdés

2022. jún. 20. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
elvándorol
2022. jún. 20. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Hol van az leírva, hogy vízszintbe kell tenni? Csak annyi van, hogy úgy kell beállítani, hogy ne billegjen. Ez megint valami falusi okosság?
2022. jún. 20. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

Beteszed a FÜRDŐSZOBÁBA, aszt kész is van.

Kocsilejárba ne tedd..és nem lesz baj.

2022. jún. 20. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

#2: A mi mosógépünk leírásában benne van. Budapesten. ,,Ellenőrizze, hogy a készülék mind a négy lába szilárdan áll a padlón, és hogy a mosógép tökéletesen vízszintesen áll (ehhez használjon vízmértéket)''

Amúgy a lényeg tényleg annyi, hogy ne billegjen, és akkor nem lesz gond. Ha billeg, akkor meg, mint az első mondta, elmászik. Rossz esetben leveri a csempét.

2022. jún. 20. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
#4 A vízmérték akkor is túlzás! Maga a dob is rugalmasan van rögzítve, meg az üstház (alja)se biztos, hogy párhuzamos a tetővel, meg igazából annak lejteni is kell a szivattyú felé. Ilyen oldalról a vízszint, amennyiben stabilan be vannak állítva a lábak csak esztétika .
2022. jún. 20. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
#5: Szerintem is túlzás. Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem a kérdező a hülye, ha a gyártó ilyeneket ír a használati útmutatóba. :)
2022. jún. 20. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Legurul róla a wc papír.

Viszont könnyebb rajta dugni.

2022. jún. 20. 21:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Ki lett vízszintezve. Csak a vízmérték más értéket mutat állítva mint fektetve.

Azt gondoltam hogy valami kárt tesz a gépben ha nincs kiszintezve, de akkor jó lesz így is. Nem billeg.

Jó lenne kipróbálni a dugást egy rázkódóson #7-es. De ez új és nem akarom ilyesmivel nyüstölni.

2022. jún. 20. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkit pipáltam. Köszi a válaszokat.
2022. jún. 20. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor az a vízmérték pontatlan vagy rosszul használtad.
2022. jún. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!