Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mitől folyhat a mosógép?

Mitől folyhat a mosógép?

Figyelt kérdés

Van egy Whirlpool felültöltős AWE 6419-es mosógépünk, és mosáskor, már a kezdetekkor kicsit folyik a víz alóla. Nem sok víz, csak egy kis tócsa. Bal oldalt folyik alóla. Hátul a csövek nem folynak, felemeltük mosás után és sehol nem találtuk vizesnek alul. A szűrőjét néztük, nem volt koszos. Nincs túltömve mosáskor, nem használok túl sok mosószert sem.

Mi lehet a baja? Sehol nem láttuk vizesnek a gépet.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 1. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már az elejétől ilyen, akkor miért nem hívtatok szerelőt garanciában?
2022. jún. 2. 07:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt hiszem rosszul fogalmaztam meg amit szerettem volna, a mosási program elején kezd picit folyni.

Albérletben vagyunk, ez nem új mosógép.

2022. jún. 2. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem akkor kezdett el folyni amikor elköltöztem az albiból és az új helyen már van egy pici tócsa alatta. Mivel felültöltős két helyen szivároghat a üstből a víz: Az üst-tömlő-szivattyú-tömlő útvonalon valahol. Vagy felül ahol belenézel van egy olyan perem mint a wc kagylónál. Ha alá nyúlsz van ott egy gumi szoknya ami a mozgó üstöt a kerettel köti össze (mint az elöltöltősöknél az ajtónál az a nagy gumi cucc). Lehet hogy ez van megsérülve.

Mellesleg itt is érdemes domestosos szivaccsal alaposa kitakarítani a gépet, mert itt nagyon sok kosz le tud rakódni és nem tudjátok mitől büdösek a ruhák :)

2022. jún. 2. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!