Mitől folyhat a mosógép?
Van egy Whirlpool felültöltős AWE 6419-es mosógépünk, és mosáskor, már a kezdetekkor kicsit folyik a víz alóla. Nem sok víz, csak egy kis tócsa. Bal oldalt folyik alóla. Hátul a csövek nem folynak, felemeltük mosás után és sehol nem találtuk vizesnek alul. A szűrőjét néztük, nem volt koszos. Nincs túltömve mosáskor, nem használok túl sok mosószert sem.
Mi lehet a baja? Sehol nem láttuk vizesnek a gépet.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem rosszul fogalmaztam meg amit szerettem volna, a mosási program elején kezd picit folyni.
Albérletben vagyunk, ez nem új mosógép.
Nekem akkor kezdett el folyni amikor elköltöztem az albiból és az új helyen már van egy pici tócsa alatta. Mivel felültöltős két helyen szivároghat a üstből a víz: Az üst-tömlő-szivattyú-tömlő útvonalon valahol. Vagy felül ahol belenézel van egy olyan perem mint a wc kagylónál. Ha alá nyúlsz van ott egy gumi szoknya ami a mozgó üstöt a kerettel köti össze (mint az elöltöltősöknél az ajtónál az a nagy gumi cucc). Lehet hogy ez van megsérülve.
Mellesleg itt is érdemes domestosos szivaccsal alaposa kitakarítani a gépet, mert itt nagyon sok kosz le tud rakódni és nem tudjátok mitől büdösek a ruhák :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!