Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen márkájú kapszulás...

JAdam48 kérdése:

Milyen márkájú kapszulás kávéfőzőt válasszak, ami megfelelő gondozás mellett legalább 2-3 évig nem romlik el?

Figyelt kérdés

A Nespresso másfél évet, a Hauser 11, a Hibrew 8 hónapot üzemelt megfelelően. A két utóbbinak szerencsére visszafizették az árát.

Még tennék egy utolsó kísérletet, csak nem tudom milyen márkát válasszak Nespresso kapszulához.

#kávéfőző #Kávéfőző Nespresso kapszulához
ma 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van:

[link]

Megvan kb. 10 éve (már nem is gyártják ezt), és soha nem volt semmi baja.

Barátomnak szintén Krups Nespresso van, neki még régebben, csak másik modell, ilyesmi, csak régebbi (azt se gyártják már):

[link]

Szerintem ezek jók, ha az enyém elromlana, megint ilyesmit vennék.

ma 16:34
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem Nespresso Inissia van, 4 éves és semmi baja.
ma 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Első körben valami vízlágyítót lenne érdemes beszerezned, mert a vízkő nagyon be tud tenni ezeknek. Én eleve RO szűrőn szűrt vízzel használom az enyémet.
ma 17:36
 4/4 Katona Dius ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz túlzottan a nespressos kapszulához, akkor ajánlom a Dolce Gusto Nescafe főzőjét. Nekünk 3 éve ez van, semmi baja.
ma 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!