Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Jól értelmezem, hogy az új...

Jól értelmezem, hogy az új mosógépet nem köti be a Media Markt házhozszállítás esetén?

Figyelt kérdés

[link]

Itt azt írják: "A feleslegessé váló eszközt a hálózatról le kell kötni, tiszta, víztől mentes legyen."

Magyarán a régi mosógépet ők nem kötik ki, ebből arra következtetek, hogy az új gépet se kötik aztán be. Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2022. jún. 19. 19:24
 1/8 anonim válasza:
81%
Persze hogy nem kötik be...futárok hozzák, nem szerelők
2022. jún. 19. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Én még sehol nem találkoztam olyan üzlettel, hogy házhozszállításnál bekötnék a mosógépet, vagy netalán gáztűzhelyet. De lehet én vagyok elmaradott. Erre a feladatra van például a vízvezetékszerelő, vagy magad is megcsinálhatod, mert nem olyan bonyolult, és még én is megtudtam csinálni.
2022. jún. 19. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Amikor a házhoz szállítást megrendeled, akkor kell megrendelni az új készülék beüzemelését és a régi elszállítását is. Utóbbi ingyenes, a beüzemelésért 10ezer körüli összeget fizettem 6 hónapja. És természetes volt nekik, hogy nem kötöttem le a hálózatról a régit, szó nélkül megcsinálták 2 perc alatt.
2022. jún. 19. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem kötik be, ha ilyet szeretnél, az extra szolgáltatás (beüzemelés). Egyébként tényleg semmi nehéz nincs benne, a meglévő mosógéphez használt kiállásra kell rákötni egy csövet, a meglévő szennyvízcsatlakozóra egy másikat. Egy franciakulcs vagy vízpumpafogó kell hozzá, 3 perces munka. Egyes márkáknál a garanciához lehet előírás, hogy szakember kösse be (bár mosógépnél nem láttam még ilyet), ezt mindenképp nézd meg előre!
2022. jún. 19. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Jól, a Tesco futára sem önti a porcukrot a kis edénykédbe, csak az ajtó elé teszi. :)
2022. jún. 20. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Regebben be is uzemeltek a hazhoz szallitott termeket, ma mar sima futarok hozzak ki, ok nem kotik be.

de nem nehez megcsinalni, csak egy fogo kell hozza.

2022. jún. 20. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezt, hogy mindenki azt szajkózza, hogy sima futárok viszik, akik nem kötik be :) Jól hangzik, de nem így van. Igenis bekötik, amennyiben valaki megrendeli ezt a plusz szolgáltatást. Ez egy műszaki cikk, egy nagyháztartási gép, amit szakszerűtlen kezeléssel tönkre lehet tenni. Nem olyan, mint 2 kiló krumplit bevinni a kamrába.

[link]

2022. jún. 20. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
ket csövet meg egy kisbaba is be tud dugni a megfelelő helyre
2022. jún. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!