Ha veszek egy mosógépet az Auchanba és házhozszállítás sál kérem akkor a régi mosógépet elviszik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 10:42
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlen, rá kell kérdezni, általában rá kell fizetni az elvitel miatt valamennyit.
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Azért pluszban fizetni kell.
4/11 anonim válasza:
3-as: feltételeznetöen a régi gép nem használható, különben nem venne újat a kérdezö!
Hívd fel öket, sok helyen felárért elviszik. (Ingyen biztos nem)
5/11 A kérdező kommentje:
A régi gépbol folyik a víz és ráz a gép.
2021. máj. 12. 11:32
6/11 A kérdező kommentje:
Vagyis az áram rázza a gépet.
2021. máj. 12. 11:33
7/11 anonim válasza:
"3-as: feltételeznetöen a régi gép nem használható, különben nem venne újat a kérdezö!"
Nem tesz semmit.
Én amikor meghirdettem az enyém, fél óra műlva csörgött a telefon hogy 15 ezerért elviszi és ne adjam másnak.
Miskolcon lakom, Nyíregyről jött a páciens, nem kérdezett semmit, breakta a kocsiba, fizetett, 3 perc múlva már ot sem volt.
8/11 anonim válasza:
Kötelességük elvinni évek óta a nagyobb (Euronics, Media Markt...) cégeknek. Az Auchanban azért kérdezz rá.
9/11 Ypszilon1980 válasza:
Nekem a hűtőnél a MM elvitte a régit, csak vásárláskor jelezni kellett, ingyen elvitték.
10/11 belapus válasza:
Egyébiránt a honlapjukon is jelzik...
"Vásárlóink kényelme érdekében a felesleges régi készülékét elhozzuk az új készülék kiszállításakor. Ezt a kérését a házhoz szállítás megrendelésénél kell jeleznie kollégánknak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!