Mosógép nem oldja fel a mosóport ?
Egy nem mai felültöltős mosógépről van szó, ami eddig jól működött.
Sajnos sem 30 fokon, sem 40 fokon nem oldódik fel a mosópor a színesek esetében.
Fehérnél, ha kicsit kevesebbet teszek bele, akkor nem látszik érdekes mód és 30-on is kimossa látszólag.
Fűtőszálra gyanakszom, de egy-két ruhát ki sem mosott rendesen. Álljak át esetleg folyékonyra, vagy ez mindenképp szervíz ?
Alacsony hőfokon használj folyékony mosószert.
A mosópor a 60 fokon történő mosáshoz jó.
A mosási szakasz végén szakítsd meg a programos és nyisd ki. Érezni fogod, hogy melegítette-e a vizet. Ha nem, akkor tényleg a fűtőszál döglött meg.
Viszont a mosópor egy idő után feloldódik hideg vízben is. Lehet tényleg valami nagyon rossz minőségűt találtál. Tegyél belőle egy pohárba, önts rá vizet és figyeld meg feloldódik-e egyáltalán :D valamikor.
Nekem van egy tippem. Nekem philips-wirlpool volt, 1993-as évjárat.
2 éve selejteztük le, azért szerettem, mert volt benne egy 3000 ft-os fűtőszál, meg 3 db 300 forintos klixxon bimetál. Na ebből volt nálam 2 meghalva, és nem vettem észre, hogy 60 fok alatt egyáltalán nem fűt.
Kicseréltem őket, ment tovább még éveket. Csak azért selejteztük, mert már a burkolatok kezdtek el durván rozsdásodni.
A mosópor biztosan nem rossz, mert 1 éve ezt használom és most jött elő először a probléma.
Ez egy Ariston, de a burkolata felül ennek is rozsdás. Igen ezekkel a régebbieknél elég kicserélni egy-két dolgot, csak hát ahhoz is kell szakember.
“ hát ahhoz is kell szakember.”
Vagy két kéz meg pár csavarhúzó. :)
Persze ha az ember nem biztos magában, akkor jobb a szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!