Milyen klímát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek nő létemre ezekhez a klímás dolgokhoz :) de az biztos hogy nyárra valamit ki kell találni mert ez a hőség már most durva legalábbis nekem biztosan. Van egy szoba cicám aki kinti is és benti is a szobám ablakán közlekedik de őt a szobámbòl ki nem engedhetem mert kutyus is van a házba és nem tűrik meg egymást. Ezáltal a szobám ajtaja mindig csukva van. Szeretnénk be szereltetni a lakásba ezt a felszerelhető, drága klímát ( mondtam nem értek hozzá :D) de sajnos így sok értelmét nem látnám a dolgoknak mert a szobámba a hideg nem jönne be. Bármilyen tippet ötletet nagyon szívesen fogadnék ki mit ajánlana. Szòba jöhet esetleg ez a vízzel tölthető klíma is de fogalmam sincs melyiket érdemes beszerezni ami valòban jòl hűt.2022. máj. 10. 13:27
11/11 anonim válasza:
Rajtad múlik mennyire hűtöd le. Van rajta hőmérséklet szabályzó.
Mobilklíma felejtős. Gyenge, zajos, nehéz neki nyílást vágni a falba és hűtési teljesítményéhez képest kifejezetten drága.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!