Horvathgaboor kérdése:
Milyen vezeték kell klima bekötéséhez?
Figyelt kérdés
Midea klímához szeretnék vezetéket venni. Elméletileg elég lenne az5x1,5 vezeték, de inkáb 5x2,5 veszek (3,5 KW-os).
Az lenne a kérdesem hogy sodrott, vagy tömör legyen?
2022. febr. 28. 17:57
1/17 anonim válasza:
Falban, kábelcsatornában teljesen jo a tömör. Ha lengö vezeték akkor pedig a sodrott a jobb.
3/17 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül biztos vagyok benne, hogy a 3,5 kW az a nem felvett villamos teljesítmény, hanem a leadott hőteljesítmény. Hiába, olvasni, meg az általános iskolás fizikát, azt tudni kell. :D Ez esetben a másfeles annyira bőven elég, hogy csak úgy nyihog.
4/17 qkker1 válasza:
Minek az öteres vezeték? 3 fázisról megy a klíma?
Sima 3*2,5-es vezetéket szoktunk húzni a klíma beltérijének legtöbbször dugaljba kötik, a kültérinek is elég a 3*2,5-es.
5/17 anonim válasza:
Nekem 3x0,75 -ről megy C6-ról. Átlagban 500W körül van a fogyasztás fűtés üzemmódban.
7/17 qkker1 válasza:
"3x1,5 MT elég a tápnak."
Csak nem szabványos, ugyanúgy, ahogy ez sem:
Nekem 3x0,75 -ről megy C6-ró
8/17 anonim válasza:
Idézd a szabványt légy olyan kedves, mit ír elő ilyen esetre?
9/17 anonim válasza:
Installációs szereléshez az MT nem jó, mert az H05..., installációhoz meg H07 kell a szabvány szerint.
10/17 anonim válasza:
"installációhoz meg H07 kell a szabvány szerint."
Melyik szerint? Ezek olyan mágikus mondatok, a szabvény szerint így, a szabvány szerint úgy ...
"installációhoz meg H07 kell "
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!