Miért nincs hétvégi garanciális szervíz?
Az előző mosógépem 3 évet bírt ki az is indesit volt.
Gondoltuk megpróbáljuk még egyszer.
Ez 2 hónap után füstöl.
Megint szombaton.
Szervíz ilyenkor elérhetetlen.
Hihetetlen
Nagyon kérem aki tudja adja tovább a hírt hogy ez ilyen szar márka.
Legalább ennyi elégtételem lesz ha már így ki van velem baszva.
"Hozzáteszem, nem hallottam még olyat (ettől nem lehetetlen), hogy egy épületben az összes fűtőtest egyszerre hibásodna meg."
Nem kell feltétlen egyszerre meghibásodni minden fűtőtestnek.
Központi fűtés esetén elég ha a kazán leáll. Az összes fűtőtestet érinteni fogja az esemény! :)
Hétfőn felhívod őket, ha szerencséd van a héten elviszik, egy hónapon belül cserélik.
Keress egy közeli mosodát, nagyobb városokban van olyan, ahol te tudsz mosni.
Akkor te ritka kivétel vagy, kérdező! Mert errefelé - Fejér megye és Budapest környéke - nem dolgoznak a szakemberek hétvégén!
A gázvezetékszerelővel 3 héttel előbb kellett időpontot megbeszélnem az új gáztűzhely átállítására gázpalackosra!
Elképesztő, hogy egyesek az embereket gépeknek nézik...
Az az illető is ilyen magadfajta rosszindulatú egyén lehetett, aki jelentette a mentősöket, mert megálltak egy hamburgeresnél...
Rengeteget dogoztam hétvégén.
Szakszervízben ez normális elvárás.
Az hogy ti most örültök hogy nekem bajom van az még nem jelenti azt hogy én rossz indulatú ember vagyok mert elvárnám hogy egy szaros mosógép hibát le tudjak jelenteni legalább szombaton délelött.
Akkor a garanciális szervíz hogy működik?
Biztos, hogy le leszek pontozva, de nem annyira értem, miért álltatok így bele a kérdezőbe.
Szerintem a mi világban tök normális elvárás, hogy legyen olyan szolgáltató, aki hétvégén is vállal javítást. Vállalja el felárral a hétvégi munkát, hogy neki is megérje, de legyen elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!