Milyen robotporszívót ajánlanátok?
Szőnyeghez kérdés nélkül a 2 kefés iRobotok a legjobbak. Viszont iRobotból nincs felmosós verzió. Külön van nekik felmosó robot.
Xiaominak van kombi gépe, ilyen all in one.
Mindenképp olyat, ami NEM kombó.
Neato, Electrolux, iRobot Roomba. Én utóbbiak nagy kedvelője vagyok, de tudom, hogy az előbbi 2 is jó.
Nyugodtan lehet hibrid robotporszívót venni mert vannak közöttük nagyon jók! Én Xiaomit ajánlok. Ekkora lakáshoz már elengedhetetlen, hogy intelligensen tájékozódjon mert a random navigáló típusok ekkora területet már nem biztos, hogy bejárnának. Összegben mennyit szánsz rá? Én szerintem Vacuum Mop Pro, Viomi SE és Dreame D9 alá ne add, de drágábban vannak még jobb típusok. Ekkora területnél pedig már az önürítős funckión is szerintem érdemes elgondolkodni.
Ha sok a szőnyeg és hosszú szálú akkor valóban az iRobot a dupla hengerkefével előnyben van bár a Xiaomikat sem kell félteni! Az iRobotnál viszont egyedül a Roomba Combo van ami tud feltörölni is ám az szoftveresen nagyon keveset tud és még dupla hengerkeféje sincs szóval a szőnyeges előny is ugrott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!