Hutogep aramtalanitva tuzo kanikulai napon nyaron elallna?
Figyelt kérdés
Sorfozeshez keresek erjeszto hutot amit viszont kb csak az erkelyen tudnam tarolni ami viszont masszivan delre nez. Telen ez nem gaz mert futve lenne a huto, de nyaron nem hasznalnam mert azt tudom hogy bekapcsolva gyorsan tonkre menne a nagy melegben. Viszont ha nincs aram alatt akkor lenne baja neki a tuzo napon?2021. okt. 26. 15:52
1/5 anonim válasza:
Nem lesz baja, ha az esőnek nincs kitéve. A műanyag része öregednek gyorsabban, de kb ennyi. Nálam ugyanilyen célból kinn egy előtető alatt van egy kis hűtő, én pont, hogy inkább a nyári melegben használom, ha olyat főztem, aminek az alagsori klíma sem ideális :)
2/5 A kérdező kommentje:
es nem tuz ra a nap? Mert nekem pont az lenne a baja...
2021. okt. 26. 17:08
3/5 anonim válasza:
Nap nem, de az ilyen hullámlemez tető alatt eléggé meg tud állni a levegő és csúnyán be tud melegedni.
4/5 anonim válasza:
Lehet árnyékolni az erkély azon részét.
5/5 anonim válasza:
Kifelyezetten élvezné a kánikulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!