Hónapokra áramtalanított hűtőgép szavatossága, állapota romlik ahhoz képest, mintha folyamatosan áram alatt volna?
Állítólag valami gáz is kell a működésükhöz, nem tudom, hogy árt-e ilyen vonatkozásban, vagy bárhogyan a hűtőknek, ha kihúzom néhány hónapra a konnektorból?
Ugyanis pár hónapra praktikus áramtalanítanom. De ha ez árt neki, akkor visszadugom. Árt?
Igen, előző, viszont ez a helyzet annyiban más, hogy megszakítottam a folyamatot (a folyamatot, amely során áram alatt volt; később visszadugnám).
Az elfelejtetem mondani, hogy hideg helyiségben van. Azaz ott tudom tárolni az ételt, télen. A többi évszakban kell a hűtés számomra.
Szóval melyik a kíméletesebb eset?
Ha 4 / 5 Celsius fokos helyiségben áram alatt van, vagy ha ki van húzva?
4-5 fokban nem jó üzemeltetni a hűtőt.
húzd ki és hagy nyitva
Hány Celsius foktól felfelé lehet üzemeltetni?
Egyébként aggódom, hogy rágcsálók megtelepszenek benne, ha nyitva hagyom. Erre mi a megoldás?
Klímaosztály
A készülékek leírásánál és a használati utasításban feltüntetett klímaosztály azt a hőmérséklet tartományt mutatja meg, amely mellett a hűtő optimálisan működik.
Mielőtt eldönti, hogy melyik típust választja, kérjük, vegye figyelembe, hogy hová kerül majd a készülék, mert a környezeti hőmérséklet kihatással van mind az energiafogyasztásra, mind pedig a megfelelő működésre.
A rövidítések jelentése:
SN: +10 …+ 32 °C
N: +16 … +32 °C
ST: +18 … +38 °C
T: +18 … +43 °C
Ha jól értem, 10 Celsius alatt semmiképp ne kapcsoljam vissza?
A rágcsálós kérdésemre is érdekel válasz, ha valaki tudja. Köszi.
"A rágcsálós kérdésemre is érdekel válasz, ha valaki tudja. Köszi."
Csak résnyire nyisd.
Az ajtó közé zársz kb. egy centis lapot, az elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!