A kapszulás kávéfőzők egyformák?
Figyelt kérdés
Kaptam egyet ajándékba, és fogalmam sincs hogy ezeknek a kapszulái kompatibilisek -e?
Elég ha veszek kapszulát, vagy a típusra is figyelnem kell?
2021. szept. 26. 16:58
1/23 anonim válasza:
Működését tekintve lényegében igen. De mi a rákért nem írod le a pontos nevét annak amid van?
2/23 A kérdező kommentje:
Mert még a kutya sem kérdezte, baxod!
Martello.
2021. szept. 26. 17:07
3/23 anonim válasza:
Figyelni kell…
A Nestlé-nek van két almárkája
->Nescafenél a Dolce Gusto
->Nesoresso, de ennek teljesen más a kapszulája mint a testvérének.
4/23 A kérdező kommentje:
#3-nak:
Tehát sanszos, hogy ez a gép is "sajátmárkás".
2021. szept. 26. 17:10
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 26. 17:14
6/23 Szirty válasza:
"Mert még a kutya sem kérdezte, baxod!"
Teljesen alapvető lenne kérdezés nélkül leírni.
7/23 anonim válasza:
Igen, a kapszula típusára is figyelni kell, mert a kialakításukban a legapróbb eltérések is lehetnek, és akkor már nem passzol bele a gép adapterébe, és akár kárt is tehet benne! Eddig úgy tudtam, hogy 4 féle kapszulatípus létezik: Nespresso, Dolce Gusto, Tchibo, és Tassimo, de most ahogy utánanéztem kicsit, ez megint egy saját márkás külön típus, tehát csak Martello kapszulákkal kompatibilis a gép! Mit mondjak, jó kis ajándékot kaptál, mert ehhez kapszulát boltban nem hiszem hogy kapsz, inkább csak neten webshopból! Bár ugye "ajándék lónak ne nézd a fogát", de ennél azért hétköznapibb kapszulatípusú gépet is adhattak volna, hogy ne csesszenek ki Veled!
8/23 anonim válasza:
Simán át lehet gányolni azt az Aldis ipari hulladékot nespressosra.
9/23 A kérdező kommentje:
2021. szept. 27. 18:32
10/23 anonim válasza:
Így szokott az ilyen lenni. De nézd végig a videót rendesen és ha nem boldogulsz vele írj a májsztrónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!