Melyik kapszulás kávéfőzőt ajánlanátok nekem?
Én mindenképp Nespresso típusút fogok venni, és olyat is ajánlok, mert a legtöbb kávégyártó kapszulája azzal kompatibilis, így azzal elég széles körben rengeteg fajtát (márka és íz) megkóstolhatsz! Tchibo csak a sajátjával kompatibilis, Dolce Gusto és Tassimo típusúak is a sajátjukon kívül csak pár másik márkával! A kapszulák dobozán rajta is van, hogy melyik fajtájú géphez való.
Sok jó fajta gép van ma már olcsón is, ráadásul a legjobb márkákból (például DeLonghi, Krups). Végül ezeket szemeltem ki, mert vannak bennük vízkőmentesítő is, így nem kell megint azzal bajlódni, hogy mivel legyen tisztítva [ecet, vízkőoldó vegyszer] le van a gond! Igazából csak színbeli különbség van, piros vagy fehér.
Vagy van még egy univerzális gép is, ami 2 adapterrel Nespresso és Dolce Gusto típusú kapszulával is kompatibilis (meg porból eszpresszót is főz), de a Hauser márkában nem bízom annyira, hogy milyen minőségű, mennyire megbízható?
Régen elvesztem a kapszula kompatibilitási hálóban. Mindenesetre egy Tchibo félét szoktam Nespresso gépben. Mitudom én már melyik.
Munkahelyen nespresso gép van (nem az irodai hanem a sima) csak a kapszuláért iszonyú pénzt kérnek így magamnak viszem a kapszulát.
Ez olyan mint a borotva hogy izé melyik fej is való hozzá?
Aztán a végén mindenféle borotva van már otthon csak a fejhez nem tartozik majd nyél.
Csak is az automata KV főzőt tudnám javasolni.
Pont olyan Kv -t csinál amilyet akarsz, hosszú távon olcsóbb és nem kell a kapszulákkal kínlódni.
Iszonyú kényelmes a kapszula valóban...
Ha még is kapszula akkor első körben meg kéne nézni melyik kapszulát fogod venni. Ahhoz vegyél gépet :)
Fordítva az lesz hogy ó az lenne jó csak nem olyan a gépünk :)
Vagy mindegyikből megveszed a legolcsóbbat aztán kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!