Miért megy el a mosógép?
Tiszta új egy pár napja vettük, de amikor centrifugál, akkor le kell fogjuk, mert képes az ajtón kimenni... Tudom, lehet állítani a fordulatszámot. Ezen van 400 600 800 1000 1200. Már 800-ason is megy el. Nemhogy 1000 vagy 1200...
Olyankor szokott így csinálni, mikor az egyik lába rövidebb, és olyankor billeg. Be van állítva, nem billeg, és mégis el akar szökni a konyhából amikor csavarja a cuccost.
"...most dolgom akadt"
Elment kivenni a rögzítő elemeket.. :)
Ezért kellene elolvasni a kézikönyvet. Bár lehet már késő a gépnek és károsodott a szerkezete, onnantól meg azért fog ugrálni, mert elgörbült valami benne. Garancia meg ugrott.
1;5;7;8 voltam ;)
Igenis, dolgom akadt, nem vagyok köteles leírni, hogy mi. Most ha egy kérdést felteszek ide, kell üljek a laptop előtt, még akkor is, ha valami sűrgős teendőm akadt? Na de mindegy...
Ilyen a gép [link] Írja a kézikönyvbe, hogy ki kell venni azokat a csavarokat, de én semmi olyat nem találtam, most néztem meg. Hol kell keresni?
11-es- frappáns komment :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!