Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép és mosógép egy...

Mosogatógép és mosógép egy szifonra mehet?

Figyelt kérdés
A mosogató alatti szifonon van jelenleg a mosógép, és szeretnék egy mosogatógépet is venni. Jelenleg egy Y-elosztó van, létezik 3as szifon leágazás, vagy 2 Y fog kelleni? Elbírja egy cső ezt a hármat egyszerre(mosgató, mosógép, mosogatógép)? Vagy csak felváltva lehet őket használni majd?
2021. aug. 12. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mehet, de ne engedjenek le egyszerre. Ez nem azt jelenti, hogy nem kapcsolhatod be őket egyszerre (már amennyiben az elektromos hálózat bírja), de ki kell figyelned, hogy az egyes gépek mikor szoktak leengedni és úgy időzíteni, hogy ne egyszerre tegyék ezt. 2 Y fog kelleni. Mindenképpen Y legyen, ne T, mert a fentről lefolyó víz a T oldal ágába befolyhat.
2021. aug. 12. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem - még a régi lakásban - egy helyre volt bekötve ez a három cucc, de az elágazásokra nem emlékszem, majd biztosan jönnek okosabbak. A lényeg az, hogy meg lehet oldani.
2021. aug. 12. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés #1-hez: túl nagy baj amúgy nem lesz, ha véletlenül egyszerre engednének le, csak dugulást fognak érzékelni a gépek (mert lassabban folyik le a víz), emiatt hibával leállhat a program.
2021. aug. 12. 14:05
 4/6 anonim válasza:
100%

Minden további nélkül megtehető.

Én - a biztonság okán - valami egyszerű visszacsapó szelepet - vagy ekként funkcionáló elemet tennék (tetetnék) minden ágra (a visszafolyást megakadályozandó).

2021. aug. 12. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, mentek a pipák!
2021. aug. 12. 18:28
 6/6 Barnabas333 ***** válasza:
Nekem a vízszerelő nem javasolta. Egy szifonon használom, de cserélgetem a két bekötést, így egyszerre soha nem mennek...
2021. aug. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!