Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért megy el a mosógép?

Miért megy el a mosógép?

Figyelt kérdés

Tiszta új egy pár napja vettük, de amikor centrifugál, akkor le kell fogjuk, mert képes az ajtón kimenni... Tudom, lehet állítani a fordulatszámot. Ezen van 400 600 800 1000 1200. Már 800-ason is megy el. Nemhogy 1000 vagy 1200...

Olyankor szokott így csinálni, mikor az egyik lába rövidebb, és olyankor billeg. Be van állítva, nem billeg, és mégis el akar szökni a konyhából amikor csavarja a cuccost.

2021. szept. 11. 13:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél bele több ruhát! Én is hasonlóan jártam, aztán megtömtem egy kicsit jobban és meglepően finomabban centrizett.

Gondolom a dobrögzítő csavarokat kivettétek. 😉

2021. szept. 11. 13:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A dobrögzítőket nem vettétek ki.
2021. szept. 11. 13:20
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Ki kell vágni a francba, kínai bóvli!
2021. szept. 11. 13:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem vettünk ki semmilyen csavart. Ruhát igaz, nem raktunk bele enyit, csak kb félig ezért dobálhatja a gépet
2021. szept. 11. 15:13
 5/17 anonim ***** válasza:

"Nem vettünk ki semmilyen csavart"

Pont az a baj! Szállítási dobrögzítő csavarokat ki kell venni, mert az egész rugalmasan van rögzítve, ezért a szállításhoz lefixálják, hogy ne verjen belül szét semmit a dob az(szar) úton

Olvassátok csak el a használatit ;)

2021. szept. 11. 15:26
 6/17 A kérdező kommentje:
De neméretem. Nem vettünk ki semmit. De te írtad, hogy van benne szállitásrögzitő csavar. De ha az benne lenne, egyáltalán nem kéne forogjon a dob. Hiszen az a szerepe nem?
2021. szept. 11. 18:05
 7/17 anonim ***** válasza:

A szállításrögzítő csavar magát az üstházat fogja, nem a dobot. Az egész egy rugós felfüggesztésen van, pont a rázkódások elnyelése miatt. de ezeket a csavarokat ki kell venni mielőtt elindítanátok, különben széttépheti az eglsz gépet a rázkódás, és a garitok is ugrik. Ezért kellett volna elolvasni a kézikönyvet.

https://www.youtube.com/watch?v=TvkKulUB23o

2021. szept. 11. 18:11
 8/17 anonim ***** válasza:

De itt egy másik videó. Amúgy ha felültöltőset vettetek, abban is van.

https://www.youtube.com/watch?v=bvnh_lE9IW8

2021. szept. 11. 18:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Később megnézem, most dolgom akadt
2021. szept. 11. 18:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Elvárja a választ, hogy segítsünk neki, de dolga akadt 😂😂😂

Eszméletlen mennyire tudatlan emberek járnak ide, de komolyan!

2021. szept. 12. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!