Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosógépet vegyek 80...

Milyen mosógépet vegyek 80 ezer forintig?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 05:03
 1/3 anonim válasza:
Hány személyre?
2021. aug. 12. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak is ismert márkákból. Beko (Török), Candy (Olasz), Indesit (Olasz). Nekünk egy ideje Sasmung van, nem rég óta cseréltük Bosch ra. Indesit is volt, semmi baja nem volt.

Sharp se rossz, és a Bauknecht től sem kell félni az német :)

Whirpool -t én nem ajánlom, bár ugye a mosógép piacon felvárásolnak lassan mindent. Indesit/Bauknecht is pl...

2021. aug. 12. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mekkora kell (kg) ? Elöl vagy felültöltös? Keskeny vagy normál? Valami irányzékot mondj.

Én speciel pont a whirlpool-t ajánlanám, nekünk 2 volt 20 év alatt, egy felül és egy elöltöltős mindkettő jó vételnek bizonyult.

Ha valaki végigpróbált kb minden márkát, az számomra nem feltétlen tűnik jó jelnek, csak úgy ok nélkül nem cserél az ember 2 évente mosógépet, de lehet én vagyok furcsa. 🤷🏻‍♀️

Candy-t pl nem vennék, családtól, barátoktól még nem hallottam róla jót, hangos és hamar tönkrement többeknél. Persze ettől még nem biztos, hogy rossz mindegyik.

2021. aug. 12. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!