Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik a jobb a felül vagy az...

Robetko kérdése:

Melyik a jobb a felül vagy az elöl töltős mosógép?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10: az eredeti kérdésben nem szerepelt, hogy kis helyre keresné....
2021. jún. 16. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Felültöltős kevesebb helyet foglal. Az előltöltősnél ugye helyet kell hagyni, hogy odaférj pakolni.
2021. jún. 16. 10:55
 13/18 anonim ***** válasza:
11: viszont az se, hogy nagy helyre. Csak fel lettek sorolva a szempontok, amik alapján érdemes dönteni egyik vagy másik mellett.
2021. jún. 16. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:
#12: a felültöltős fölé viszont nem lehet se polcot tenni, se szekrényt.... Tehát az egyiknél elől kell hely, a másiknál meg felül. Dettó...
2021. jún. 16. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Én mindig ki tudtam nyitni az ajtaját még a panel lakásunk fürdöszobájában is.
2021. jún. 16. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Mint a válaszokból is láthatod, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. Igazából ezt neked kell eldönteni, mekkora hely áll rendelkezésre, melyik fér el jobban és melyik tetszik jobban. Nekünk eddig csak felültöltős volt, még a legelső, keverőtárcsás Hajdú is annak tekinthető volt. A felültöltősek nem mindig, de néha elég rendesen „ugráltak”, a mostani is. Elöltöltőssel nincs tapasztalatom, de talán abban könnyebb egyenletesen elhelyezni a ruhákat.
2021. jún. 16. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Én az elöltöltősre szavazok. Egyrészt, látom ahogy dolgozik, másrészt van hely a tetején. Így pl mikor bepakolom a ruhákat, a tetejére teszem a kosarat, így nem kell hajolgatni.
2021. jún. 18. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk volt felültöltős is régebben, de most előltöltős van és nem azon a helyen, ahol régen a másik volt. Nálunk a helyiség kialakítása miatt sokkal kényelmesebb volt a felültöltős, hiába kellett szinte "belemászni", hogy az utolsó ruhadarabokat is elérjük. (Egyébként mi sose ejtettünk bele semmi oda nem illőt:D) A mostanihoz nehéz odaférni, de legalább nem rázkódik, látszanak a ruhák benne, lehet a tetejére pakolni. Szerintem elől nagyjából ugyanannyi hely kell az előltöltősnél és a felültöltősnél is, mivel utóbbihoz is oda kell férned, hogy belepakolhass, az előltöltős ajtaja pedig pont egy embernyi helyet foglal el kb.
2021. júl. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!