Mit lehet tenni ha a felül töltős mosógép dobja és a mosógép közé becsúszik egy női betét?
A dob belsejében lévő műanyag keverőlapátot egy csavarhúzóval kiveszed, ehhez ugyebár át kell forgatni, hogy a csavar kifelé legyen.
Utána visszaforgatod és a lapát alatti résen keresztül kipiszkálod az "illetéktelen" tárgyat.
Utána szakszerűen visszarakod, de fokozottan ügyelj, hogy a csavar ne essen bele!
Ehhez először a csavart kell betenni a lapátba (még távol a géptől, nehogy beleessen), utána az ovális lyukon beakasztani, csavart kellően szorosra húzni.
Ha olyan a konstrukció, ahogy feltételezem.
A gép megbontása, dob kiemelése olyan nagy munka, amit szerintem helyszínen nem is érdemes csinálni, pláne szűk helyen kínlódni egy darabjaira robbantott géppel, órákra berendezkedni egy lakásban a szerelőnek.
Legtöbb esetben nincs is értelme, a szerelők sem hülyék, hogy feleslegesen szívassák magukat.
Az oldalra becsúszott zoknit is odébb lehet piszkálni a lyukakon keresztül beszurkálva, forgatva, ügyeskedve, míg lemegy az aljára.
Utána pedig ld. a #1 válaszom.
Miután a gyártók sem hülyék ennyire (rövid életre terveznek, még arra is van eszük), már az öreg Energomat is fel volt készítve ilyen balesetekre, ami a leírt módon hárítható.
Én magam is jártam így, megcsináltam pár perc alatt.
Természetesen, fakezű emberek ne vágjanak bele még ilyen egyszerű munkákba sem.
Köszönöm a válaszokat, megoldódott!
A dob alján volt egy lecsavarható rész, azon keresztül kiszedtük a betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!