Samandra kérdése:
Hozzáértők válaszát várnám! Whirlpool felül töltős mosógépnek eshetett-e baja, ha a dobot véletlenül nyitva felejtettem és úgy ment le a mosás program?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert a mosás elején hallottam egy hangos puffanást, de akkor még nem tudtam, hogy a fürdőszobából jöhetett. Sosem felejtettem még nyitva. A centrizést el sem végezte, így utólag lefuttattam külön. 1 nappal később megint mosnom kellett, és már elindítottam, csak utána tűnt fel, mintha enyhén égett szaga lenne. De csak ha közel hajoltam, akkor éreztem. Végig imádkoztam a mosást, ne legyen gond. Javaslatok? Megnézessem valakivel?2018. aug. 27. 12:11
1/3 anonim válasza:
Ez ilyenkor automatikusan becsukja magát?
Tehát nyitva volt, de utána rendesen zárt állapotban találtad?
Mintha mi sem történt volna?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nyitva találtam. Akkor döbbentem rá, be sem zártam. És emiatt nem ment már le sem az öblítés, sem a centrizés. De utána szerencsére a következő napi mosást megcsinálta rendesen. Igaz, mintha halkabban dolgozott volna, mint máskor.
2018. aug. 28. 11:18
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg valakivel!!! Lehet hogy baja lett a motornak, mivel nyitva volt a dob ajtaja ezért nem tudta forgatni a dobot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!