Robetko kérdése:
Melyik a jobb a felül vagy az elöl töltős mosógép?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 21:33
1/18 anonim válasza:
Én egyértelműen az ablakosra szavazok. :)
Be lehet építeni, és nem ugrál.
2/18 anonim válasza:
A felül töltős az robosztusabb.
Elől töltösnél pedig lehet nézni a ruhákat ahogy kerigenek meg persze be lehet építeni is.
3/18 anonim válasza:
Az utóbbi, mert az előbbi rázkódik.
4/18 anonim válasza:
Kis lakásba felültöltős, nagy helyen meg jobban néz ki egy elöltöltős. Az előbbi talán kevésbé hajlamos elromlani, jobb a dob felfogatása. Viszont bele tudnak esni tárgyak, amik nem oda valók.
6/18 anonim válasza:
4-es nekem szerintem már több fésű meg zokni van benne,mint alkatrész :D
7/18 anonim válasza:
Kicsi a fürdő.
Elöltöltős van, keskeny. Legalabb van hely a tetején 😅
8/18 anonim válasza:
Kicsi fürdöben is elfér egy elöltöltős mosógép
Nekem más nem is kéne.
9/18 anonim válasza:
előltöltősből lehet kapni 45 cm-es, sőt, 30-35 cm mélységű gépet is! Tehát kis fürdőben is elfér.
10/18 anonim válasza:
Elfér, persze, csak azt is számításba kell venni, hogy az ajtónyitáshoz is kell hely, meg az előtte való gubbasztáshoz. Nálam pl. nincs rá elég hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!