Milyen levegőhűtési eszközt ajánlanátok egy 4x4-es kis szobába?
Figyelt kérdés
Tehát a szobám elég kicsi, 4x4-es, azaz 16 négyzetméter.
Melyik lenne a legjobb levegőhűtési eszköz? Ventilátor/léghűtő/légkondi/mobil klíma vagy akár vizes függöny???
2021. jún. 13. 13:05
21/25 A kérdező kommentje:
17-es: éjszaka már mindegy, akkor már bírhatóbb a meleg, meg amugy sem szeretem ha gépek bugnak mellettem, csak nappal kéne nekem a hűtés
2021. jún. 13. 20:19
23/25 anonim válasza:
Nem tudom, mit aggódsz a fogyasztásán egy klímának. Télen nem fűtesz, mert fizetni kell érte? Nekem a klímámon van fogyasztásmérő. Hűtés közben 22 fokra állítva 300W alatt fogyaszt. És nem megy a kompresszor mindig. Számold ki a villanyszámlát egy hónapra!
24/25 gabesz147 válasza:
Ne pöcsölj, split klíma, rendeld meg, mert mire beszerelik, tél lesz:-), ezért már fűtésre is alkalmasat kérj:-).
25/25 anonim válasza:
Hagyományos split klíma, az összes többi pénzkidobás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!