Milyen levegőhűtési eszközt ajánlanátok egy 4x4-es kis szobába?
Tehát a szobám elég kicsi, 4x4-es, azaz 16 négyzetméter.
Melyik lenne a legjobb levegőhűtési eszköz? Ventilátor/léghűtő/légkondi/mobil klíma vagy akár vizes függöny???
léghűtőt semmiképp ne vegyél! inkább idd el az árát!
a legjobb megoldás a split klíma vagy olyan mobilklíma eminek ki lehet tenni kivülre a kompresszorát.
Ha panel lakás - társasház - akkor az egycsöves mobilklímát nem ajánlom, képes megfordítani a szelőzőben az áramlást és az összes wc szagát árszívja a szobádon :D
Az árnyékolás tényleg sokat segít! Azt mindenképpen csináld meg, a klíma is kevesebbet fogyaszt. Főleg ha nyugati tájolásu a szoba.
Ha nem akarsok sokat elkölteni klímára akkor egy minőségi ventillátor is elég lehet. Este 8 körül rakd be az ablakba és huzasd be vele a szobába egész éjszaka a hűvös levegőt. Ezzel ki lehet bírni késő délutánig - ha jól beárnyékolsz és nappal már nem szellőztetsz!
"13-as/14-es: de a ventilátor nem hűt, csak keveri a levegőt, nem? de amugy ok, ha már hideget érzek, már megéri ugy."
Én azt írtam hogy éjszaka a kinti hűvös levegőt fújasd be vele a szobádba! Én sok évet éltem túl így a tetőtéri szobámban... Egész éjszaka ment a ventillátor és szívta be a hűvös éjszakai levegőt.
"Én ilyet,vettem magamnak"
milyent?
link?
" Reggel meló előtt berakom,a hűtőbe az jég akkut,délután ki veszem , hibátlanul,élhetően tartja a szobát"
Néhány jég akku nem hűt le egy szobát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!