Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen levegőhűtési eszközt...

Milyen levegőhűtési eszközt ajánlanátok egy 4x4-es kis szobába?

Figyelt kérdés

Tehát a szobám elég kicsi, 4x4-es, azaz 16 négyzetméter.

Melyik lenne a legjobb levegőhűtési eszköz? Ventilátor/léghűtő/légkondi/mobil klíma vagy akár vizes függöny???

2021. jún. 13. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
7-es leírta a lényeget,csak figyelmen kívül hagytad.nem légkeverő kell neked hanem rendes légkondi.akkor vegyél olyat ami kültérre szerelhető és akkor nem lesz hangos.
2021. jún. 13. 15:22
 12/25 A kérdező kommentje:
utolsó: tehát split klímára gondolsz ugye? megoldható, viszont a fogyasztása annak is sok mint a mobilosoknak?
2021. jún. 13. 15:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

léghűtőt semmiképp ne vegyél! inkább idd el az árát!

a legjobb megoldás a split klíma vagy olyan mobilklíma eminek ki lehet tenni kivülre a kompresszorát.

Ha panel lakás - társasház - akkor az egycsöves mobilklímát nem ajánlom, képes megfordítani a szelőzőben az áramlást és az összes wc szagát árszívja a szobádon :D

Az árnyékolás tényleg sokat segít! Azt mindenképpen csináld meg, a klíma is kevesebbet fogyaszt. Főleg ha nyugati tájolásu a szoba.

Ha nem akarsok sokat elkölteni klímára akkor egy minőségi ventillátor is elég lehet. Este 8 körül rakd be az ablakba és huzasd be vele a szobába egész éjszaka a hűvös levegőt. Ezzel ki lehet bírni késő délutánig - ha jól beárnyékolsz és nappal már nem szellőztetsz!

2021. jún. 13. 16:16
 14/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nekem van egy toronyventilátorom, 3 sebességes, van időkapcsoló, de még azt is meg szoktam csinálni, hogy egy digitális időzítős konnektorba bedugom és óránként éjszaka megy minden órában kb. 20 percig, teljesen jó. A nagyobb szobában split légkondi van, annál jobb nincs.
2021. jún. 13. 16:20
 15/25 A kérdező kommentje:
13-as/14-es: de a ventilátor nem hűt, csak keveri a levegőt, nem? de amugy ok, ha már hideget érzek, már megéri ugy.
2021. jún. 13. 16:31
 16/25 Szirty ***** válasza:
2021. jún. 13. 16:50
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

"13-as/14-es: de a ventilátor nem hűt, csak keveri a levegőt, nem? de amugy ok, ha már hideget érzek, már megéri ugy."

Én azt írtam hogy éjszaka a kinti hűvös levegőt fújasd be vele a szobádba! Én sok évet éltem túl így a tetőtéri szobámban... Egész éjszaka ment a ventillátor és szívta be a hűvös éjszakai levegőt.

2021. jún. 13. 16:58
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
Én ilyet,vettem magamnak a szállóra amit 5-ős mondót,nekem jó ! Reggel meló előtt berakom,a hűtőbe az jég akkut,délután ki veszem , hibátlanul,élhetően tartja a szobát. Ja és nem párásít,az csak egy opció rajta .
2021. jún. 13. 17:56
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

"Én ilyet,vettem magamnak"

milyent?

link?

2021. jún. 13. 18:20
 20/25 Szirty ***** válasza:
87%

" Reggel meló előtt berakom,a hűtőbe az jég akkut,délután ki veszem , hibátlanul,élhetően tartja a szobát"

Néhány jég akku nem hűt le egy szobát.

2021. jún. 13. 18:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!