Van jó felültöltős ruhaszárítógép, ami tényleg megszárítja a ruhát?
Fagor SFE-64CE. Például ő kapható!
De nem ez volt a kérdés! Annyira örülnék ha valakinek lenne annyi felfogása hogy helyesen értelmezze a kérdést!
Gratulálok megtaláltad kb az egyetlen típust :)
viszont a kérdésed sem egyértelmű, ez kb olyan mind ha azt kérdeznéd, tudtok olyan sütőt ami jól süt? Ismertek olyan vízforralót ami jól felforralja a vizet?
A szárítógép azért szárítógép hogy megszárítsa a ruhát. Független attól hogy elől vagy felültöltős a technológia ugyanaz (jelen esetben kondenzációs)
Ha az a kérdésed hogy a vizes (már kicentrizett) ruha szárítás utána csont száraz lesz-e, az más kérdés.
Ha az a kérdés hogy van e olyan jó hogy szárítás után rögtön el tudod rakni akkor szerintem ezt minden alap gép tudja, eleve mi is általában a leggyengébb csak szekrényszáraz funkciót használjuk. (igaz a mienk hőszivattyús)
Viszont gondold meg: ha ezzel baj lesz mivel elég egyedi (EU ban/Mo on) kevésbé ismert termék a javítás probléma lehet.
Ha ez az első szárítógéped akkor csak úgy vedd meg hogy pólókat/ingeket csak módjával rakj bele, mert a legtöbb össze fog menni. Nekem jó pár ingem pólóm így végezte a kukában ...
"Azért mert jó magyar szokáshoz híven" a kérdező sem tudja feltenni a kérdést értelmesen mert maga se tudja mit akar, az egy embernek aki megköszönte meg pont nem a konkrét kérdésre válaszolt.
Én próbáltam viccesen válaszolni (és kicsit hasonló stílusban mint ahogy az első hozzászólót kiosztottad,) mert amúgy konkrét releváns választ a kérdésedre nem lehet adni.
na de túl van már tárgyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!