Felültöltős whirlpool mosógépünk úgy zörög mosás közben,mintha szét akarna esni?
Félelmetes olyan mintha szét akarna esni kopok !!
Most tisztitottuk ki a a szivattyújáz volt benne a cipzár!!
Utána párszor nornálisan mosott,ma megint egyből le is állítottam mert attól féltem szétesik!!
Mosógépszerelőre nincs pénzem!!
Csak azt szeretném tudni így a leírtak alapján mi lehet a baja!!
Köszönöm
Mosógépek többsége egy idő után (6-10év)csapágyas lesz,lehet ez is az.
Ha ez a hibája 30-50ezer Forint lenne a javítása.
1: ez egy ócska Whirlpool, mit vártál tőle?
2: ha az előfordulhatott, hogy zipzár került a szűrőbe, szintén mit vársz? Ebből kiindulva biztos vagyok benne, hogy jó magyar módjára ész nélkül van hasznalva!
Utolsó nos azt én honnan a fenéből tudjam honnan kerüpt oda de ott volt mert a pátom onnan szedte ki!!
A szivattyú tisztítása közben!
A másik meg a dobon kívül tuti nem kerülhetett oda mivel a dobot körbe vastag gumi védi!!
Egy két bunkó válaszolónak nem is reagálok inkább!!
Nekünk is Whirlpool felültöltős van (AWE 7519), dettó ugyanígy zörög a kezdetek óta, de már megszoktuk! 11 éves gép, 2 éve tönkrement benne a szivattyú, aminek potom 12 ezer Ft volt a cseréje, de azóta is tökéletesen működik tovább, egyéb hibája sose volt! Sokszor én is úgy érzem, mint ha fel akarna robbanni, amikor a maximumon dolgozik, de aztán lecsillapodik, még időközönként néhány forgatás, és végzett is, lehet teregetni. Valószínűleg a Whirlpool-ok így vannak megtervezve, vagy nem tudom...
Amúgy a szivattyú cseréjekor a szerelő megemlítette, hogy ezeket a gépeket manapság kb. 7 évre tervezik a gyártók, szóval ha addig elmegy, akkor már nyert ügyed van, de ha a tiéd is (nagy eséllyel) kibír 10+ évet, az már csak hab a tortán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!