A mosógéped a mosási ciklus után hányszor öblít (tiszta vízzel)? Az utolsó öblítést leszámítva amikor belekerül az öblítő.
ha jól emlékszem akkor 2x, plusz az utolsó az ecettel :) de ha benyomom a plusz öblítést akkor 3x és csak azután az ecettel negyediknek.
De ha kevés ott a külön öblítősprogram.
Ha sok, akkor egyszerűen leállítod és átkapcsolod csak centrifugára.
De erre csak azok tudnak érdemben válaszolni akiknek a kádba folyik a víz, a többieknek halvány fogalmuk sincs mikor miből mennyi és milyen. A kifolyó víz kémhatását kell mérni, akkor van kiöblítve, ha bőrsemleges PH-t érsz el. Vagy minimum nem habzik semmit. (vízkeménység-mosószermennyiség-"öblítőszer"-ecetfüggő + centifugafüggő)
Mindig addig kell bő vízben kiáztatni majd kicentrizni amíg a lúgosság megszűnik.
Régi LG (WD-10302NUP) asszem legalább 3-szor (összesen) és normális mennyiségű vizet is használt hozzá. Mármint rendesen látszott a víz az üveg alján. Természetesen centri mindegyik után volt.
Az új, valami 2 éves modell sokszor csak 2-szer és semmi víz nem látszódik, lényegében a nedves ruhákat dobálja.
Nem vízzel mosnak már kvázi....
Dobálják a nedves ruhát.
Közben a márkák zöménél az üst hegesztett, ahol nem, ott a dobcsillag van szándékosan elrohadó anyagból. A mosógépek egyre ócskább, olcsóbb anyagokból vannak.
Az okostelefonok akkuja nem cserélhető.
Minden eszközünk egyre rövidebb időtartamra van tervezve, még egy autó, sőt, villamos vagy vonat is.
EZ szennyezi a környezetet, nem az, ha ténylegesen vízzel mos a mosógép, ami plusz pár liter víz és picivel több áram....
Nekem nem zuhanyzós. Az LG TurboWashnak hívja, de nekem nem olyan.
A Mix program elején múltkor néztem, a legeslegelején még látszódott a víz, aztán azt felszívták a ruhák és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!