Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Zanussi lindo100 felültöltős...

Imangasta kérdése:

Zanussi lindo100 felültöltős mosógépen hol van a szűrő ahol a szöszök meg a víz összegyűlik?

Figyelt kérdés
A használati utasításba nincs benne. Legalábbis én nem találtam.

#mosógép #Zanussi #lindo100 #mosógép szűrő
2020. dec. 30. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Lent.

[link]

Lehet hogy a másik oldalon.

Lehet hogy nem ilyen nyílós ajtóval van ellátva, hanem le kell pattintani a burkolatot alul.

[link]

2020. dec. 30. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
A burkolatot leszedtem alul és csak egy bordázott műanyag van alatta egybe, a burkolatot meg sikerült letörnöm. Valószínű nem is lehetett volna leszedni alapból. Akárhogy forgattam sehol nem találtam semilyen nyílást rajta, még a dobba sem. Csak mert van olyan mosógép ahol a dobba van a szürő.
2020. dec. 30. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Írtam a gyártónak email-t is, ők elküldték nekem a használati utasítást pdf-be hogy az 57. oldalon található az a szűrő. Odalapoztam és ott az van a képeken hogy a csövet leszedik ami a mosógépet összeköti a vízhálózattal és ott van egy rácsos műanyag amit kefével kitisztítanak. Néztem furán hogy ez most komoly? Ezekszerint a gyártó sem tudja hogy hol van pedig elég egyértelmű volt az email.
2020. dec. 30. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
A felültöltős Zanussi, Electrolux, Aeg mosógépeken nincs az a kifejezett szűrő, ami egy elöltöltősnél. Csak az idegentest csapda (ha jól emlékszem, ennek hívja a használati utasítás) van.
2020. dec. 30. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!
2020. dec. 30. 13:01
 6/6 PéterPálka ***** válasza:
Amit a gyártó írt az 57. oldalról, az a bejövő víz szűrője. Néha azt se árt kitisztítani. Főleg ha túl lassan tölti fel a vizet a mosásához. Amit te keresel az a dob alatt van. Amikor kinyitod a dob ajtaját, akkor a dobon belül, alul van egy nagy borda, ami felnyitható. Az egyik szélénél van egy kis mélyedés, amibe belefér az ujjad. Az oldalában van egy kis pöcök, amit a mélyedésből kifelé nyomva, felnyitható a borda. Elég erősen kell nyomni kifelé. Ha az ujjad gyenge, akkor használj csavarhúzót. Miután ezt felnyitottad, akkor a lyukon át látod alatta a szűrőt. A közepén lévő rögzítő egyik végén feláll egy kis kar, amit a szűrő közepe felé nyomva, felnyitható a rögzítő. Ezután a szűrő hosszú oldalának közepén lévő két kart egymás felé összenyomva kivehető a szűrő.
2023. okt. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!