Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van egy régebbi ilyen......

Van egy régebbi ilyen... mobilklímám vagy minek nevezzük. Ha nem fúj meleg levegőt, akkor fel kell tölteni?

Figyelt kérdés
Szóval melóban cseréltünk nyílászárókat egy panel lakásban és az erkélyfalba volt építve egy ilyen régebbi LG LW-B0967CL klíma. [link] Nem ilyen, de ez hasonlít a legjobban rá. Behoztam a szobámba, bedugtam, gondoltam kipróbálom. Feltoltam 30 fokra, de csak hűvös levegőt fújt. Ez akkor valszeg azt jelenti, hogy fel kell tölteni? És ha igen, az kb mennyibe kerül? Vagy valami más a baj vele? (( Még soha nem volt dolgom közelről-messziről sem klímával. A válaszokat előre is köszönöm szépen!

#mobil #ablak #klíma #LG #LW-B0967CL
2021. febr. 3. 20:19
 1/4 gabesz147 ***** válasza:

Szerintem ezt ablak klímának nevezik. Ezek gyárilag fel vannak töltve, és nem kell hozzá klímás szerelő engedély, csak lakatos, üveges, vagy, ha ügyes vagy, sk.

Valószínűleg jó a tipped, hogy gázhiányos, de a töltés mellett az sem árt, ha átvizsgáltatod, hol szökik. Nem tudom, megéri-e, későbbi hibák, alkatrész. Táv van-e hozzá, vagy nincs egyáltalán, oda kell menni, szóval megéri-e az egész... utána kell járnod.

Itt vannak a "testvérei" :-), más típusok:

[link]

2021. febr. 4. 05:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne hogy tud fűteni?

Mert a fali klímáknál ez külön funkció, és nem abból áll, hogy feltekerem a hőfokot. Mert ha nem tudja, akkor csak annyit értél el, hogy nyáron 30 fokig nem hűt.

Néztem a kézikönyvét és azon a mode gomb csak két funkiós, ventilátor és hűtés, e szerint sem tud fűteni.

2021. febr. 4. 07:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Valszeg csak hűteni tud. Esetleg ha kell Valakinek, odaadhatom. Műanyag részek megsárgultak az évek alatt, kicsit szilós meg purhabos, de amúgy szerintem jók a gyerek.
2021. febr. 4. 16:54
 4/4 gabesz147 ***** válasza:
Rendes vagy. Ha itt nem kell senkinek, próbáld meg a Fb. Marketplacen, vagy a Jófogáson, hasonló helyeken, ingyen elvihető kategóriába.
2021. febr. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!