Van egy régebbi ilyen... mobilklímám vagy minek nevezzük. Ha nem fúj meleg levegőt, akkor fel kell tölteni?
Szerintem ezt ablak klímának nevezik. Ezek gyárilag fel vannak töltve, és nem kell hozzá klímás szerelő engedély, csak lakatos, üveges, vagy, ha ügyes vagy, sk.
Valószínűleg jó a tipped, hogy gázhiányos, de a töltés mellett az sem árt, ha átvizsgáltatod, hol szökik. Nem tudom, megéri-e, későbbi hibák, alkatrész. Táv van-e hozzá, vagy nincs egyáltalán, oda kell menni, szóval megéri-e az egész... utána kell járnod.
Itt vannak a "testvérei" :-), más típusok:
Biztos vagy benne hogy tud fűteni?
Mert a fali klímáknál ez külön funkció, és nem abból áll, hogy feltekerem a hőfokot. Mert ha nem tudja, akkor csak annyit értél el, hogy nyáron 30 fokig nem hűt.
Néztem a kézikönyvét és azon a mode gomb csak két funkiós, ventilátor és hűtés, e szerint sem tud fűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!