Úgy érted, kWh. Nem reális, kivéve, ha 25 fok van, és minden nap lezuhanyzik egy egész focicsapat.
2021. jan. 12. 16:07
2/24 anonim válasza:
Rengeteg, de sajnos reális, konstans ~2.8kW teljesítményfelvétel reális, főleg ha fő fűtésnek használod a Nobo paneleket.
2021. jan. 12. 16:07
3/24 anonim válasza:
Mekkora teljesítményűek a fűtőpanelek? Illetve milyen hőfokot kell tartaniuk a lakásban?
Elég irreális a fogyasztás de ha kontrollálatlanul mennek a fűtőpanelek nem lehetetlen hogy össze tudják hozni de kicsi az esélye szerintem. Mindenesetre több információ szükséges a fogyasztókról.
2021. jan. 12. 16:08
4/24 anonim válasza:
Ebből nagyjából 1700kWh lehet a fűtésed fogyasztása. Ezt az értéket leviheted 500kWh környékére, ha klímával fűtenél.
2021. jan. 12. 16:10
5/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Először is köszönöm!
1db 1500w
1db 2000w -os Nobo futupanel van, es igen, ez a fő fűtő egység.
((((( százszor megbántam már))))))).
Vettünk egy kis házat, amit felujitottunk, es két ismerosomnel is ilyenek vannak, aradoztak róla, es nagyon ajánlották, így úgy döntöttünk legyen ez.
Most 20-23 fokra van beállitva , igy bízva benne, hogy kevesebb lesz az osszeg, ejjel nappal ezeken a foken mennek, vannak a lakásban állatok, nem is nagyon mehetünk ez ala.
2021. jan. 12. 16:15
6/24 anonim válasza:
Valóban jó termék a Nobo, de én csak kiegészítő fűtésnek használnám. Biztos nem fűtenék ki egy telet velük, mert az horrorösszeg.
2021. jan. 12. 16:28
7/24 anonim válasza:
Jól számolom, hogy a 2000kWh az ELMŰ árakkal számolva 75000 forint? Mert akkor Jézus Úr Isten, egy évben költök ennyit fűtésre.
2021. jan. 12. 16:35
8/24 anonim válasza:
Aztakuuva :O Első olvasásra hihetetlennek tűnt, de utánaszámolva, simán reális hogy ennyi jön ki. Én meg már azon gondolkodtam mostanában, hogy lecserélem a gépemet egy Raspberry-re, mivel az csak pár Wattot eszik, mert így kijön havonta 110kWh...
2021. jan. 12. 16:41
9/24 anonim válasza:
Sokk,rengeteg először is kisebb bojler és legyen elég a 20-fok nappalra, éjszakára 16-fok. Ilyen vírusos időkben kifejezetten jót tesz a vírus nem szereti a hideget .
Sajnos, át kell tervezni az ház fűtését . Milyen állatnak kell 23-fok ?
2021. jan. 12. 16:58
10/24 anonim válasza:
Jó lehet a fűtőpanel egy új építésű, mindenhol szigetelt, alacsony energiaigényű házban. Idősebb épületben sajnos, még akkor sem biztos hogy kifizetődő ha van homlokzati szigetelés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!