Rendeltem egy epiláló gépet, ma jött meg, de nem tudom bekapcsolni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elolvastam a leírást, és azt írja fordítsam el a gombot és akkor elkezd működni. Hiába forgatom, nem kapcsol be. Elvileg akumlátorral működik, tehát nem kell áram hozzá. Hibás lehet? Mit lehet tenni ilyenkor?2020. márc. 17. 17:35
11/22 anonim válasza:
Gyárilag kb. 50%-ig töltik fel az akkumulátorokat, ez az ideális töltöttségi szint hosszú idejű tároláshoz. Ha sokat állt a raktárban, akkor elképzelhető, hogy lemerült. Ha töltés után sem kapcsol be, akkor én visszaküldeném a helyedben.
12/22 anonim válasza:
AMeddig töltőn van, nem fog működni akkor sem, ha fel van töltve. Ha lehúzod a töltőröl, elvileg működnie kell.
De könyörgöm, RTFM, minden le van írva...
13/22 A kérdező kommentje:
Jaaa, tényleg működik, csak föl kellett tölteni. :D
2020. márc. 17. 19:23
14/22 anonim válasza:
Valóban, a lítium akku (tehát lényegében majdnem hétköznapi eszközt) 40-60%-on tárolandó, és ha hosszabb ideig nincs töltve/használva, akkor simán lemerül.
15/22 anonim válasza:
Na, és a szőkeségét epillálta legalább?
16/22 anonim válasza:
Vigyázz, be ne csípje a kis ajkaidat... (és a nagyokat se)
17/22 A kérdező kommentje:
Perverz állatok....
2020. márc. 18. 20:16
18/22 anonim válasza:
Annyira szánalmas, hogy amikor láthatóan nő a kérdező, valahogy megélénkülnek olyan válaszolók is, akik egyébként nem nagyon fáradoznak, hogy segítsenek.
A kis szűkszavú egyszerűek hirtelen elkezdenek hosszas tanulmányokat írni.
Az igazán egyszerű sokadik senkik persze semmi okosat nem bírnak előadni, de azért bevillantanak valami vagányat, hogy mégis éreztessék a jelenlétüket. De minek?
Privátot nem akartok írni?
Ez nem társkereső, hülyék. Itt a tudással lehet (vagy kellene) virítani. Ja, az nincs.
19/22 anonim válasza:
Bocs, adtam hasznosat is, ameddig töltőn van nem működik, és igazam lett. Az hogy a pókhálós szüzike kiakadt egy kis viccelődéstől, az már az ő baja.
20/22 A kérdező kommentje:
Ja hogy ez vicc akart lenni? Bocs, akkor maskor szólj, hogy mikor kell röhögni, mert elég gyenge humorérzéked van..
2020. márc. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!