Rendeltem egy epiláló gépet, ma jött meg, de nem tudom bekapcsolni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elolvastam a leírást, és azt írja fordítsam el a gombot és akkor elkezd működni. Hiába forgatom, nem kapcsol be. Elvileg akumlátorral működik, tehát nem kell áram hozzá. Hibás lehet? Mit lehet tenni ilyenkor?2020. márc. 17. 17:35
2/22 A kérdező kommentje:
Azt nem írta, hogy használat előtt fel kéne tölteni. Gondolom már feltöltve küldik. Volt egy elem is a dobozba, de nem látom hova kéne betenni.
2020. márc. 17. 17:45
3/22 anonim válasza:
Ha sokat áll egy elektronikai eszköz, az akku hajlamos laposra menni, tehát fel kell tölteni a használathoz.
4/22 Szervizmérnök úr válasza:
"Volt egy elem is a dobozba, de nem látom hova kéne betenni."
Akkor talán meg kellene látni, mert anélkül nem fog működni.
Típust, linket adj róla!
5/22 A kérdező kommentje:
Erről a termékről van szó. Azóta az elem helyét megtaláltam, egy másik készülékbe kellett, ami ilyen borotva vagy mi. Ezt meg fölraktam tölteni, de még így se működik.
2020. márc. 17. 18:13
6/22 A kérdező kommentje:
Jól nézek ki, ennyi pénzért nem is működik...
2020. márc. 17. 18:14
7/22 Szervizmérnök úr válasza:
A kisebbik eszközbe kell az AAA elem, a nagyobbiknak belső Li-ion akkuja van, amit tölteni kell.
Egyelőre várni kellene, jelez valami töltést?
8/22 anonim válasza:
A leírása szerint akkumulátoros, és 1 óra 40 percig kell tölteni. A képeken szerint adtak hozzá töltőt is vezetékkel.
9/22 A kérdező kommentje:
Fölraktam, azóta villog egy zöld lámpácska. Azt írja, kb. egy óra kell neki és ha kész akkor úgy jelzi, hogy már nem villog. Most villog, tehát akkor lemerülve hozták volna ki?
2020. márc. 17. 18:31
10/22 A kérdező kommentje:
Igen, van töltője.
2020. márc. 17. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!