Igaz, hogy a klímát ajánlott télen is néha bekapcsolni kicsit?
Édesem, az inverter azt jelenti, az elektronika maga képes szabályozni a teljesítményfelvételt. Amőgy ha belegondolsz, manapság nindent hülyebiztosra csinálnak, ez egészen biztosan megnyugtat téged.
Amőgy konkrét kérdésedre válaszolva egy hőcserélő gépet tök fölösleges csak azért bekapcsolni, mert a fészbukon valaki azt mondta.
Köszönöm a válaszokat!
#4 Amúgy ez nem éppen mai készülék.. Írtam is feljebb ha figyelted volna, hogy 2009-es már több mint 10 éves készülék. Szóval nem tudom azokat mennyire gyártották még ahogy te fogalmaztál "hülyebiztosra"..
#1-es hát amit írt és még 100%-ra van értékelve... Ilyen nincs, sosem hallottam ilyet. A téliesített klímákban van kompresszor és tálcafűtés, ezek folyamatosan mennek 0 fok alatt, akár be, akár ki van kapcsolva a klíma. Öntörvényűen egyik klíma sem kapcsolja be a kompresszort télen, ráadásul hűtésre (ilyenkor a bent felvett hőt adja le a kültérinek), hogy magát megvédje a fagytól.
Ha nem használod, húzd ki, semmi baja nem lesz a következő szezonig. Az autókban lévő klímákkal ellentétben itt nincsenek tömítések, amik ki tudnának száradni, emiatt nem szükséges időnként bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!