Fagyasztóládát se szabad bekapcsolni X ideig?
Holnap hozzák az új fagyasztóládát. Biztos lesz benne valami leírás, de mire számítsak? Kell várni a bekapcsolással valameddig? Mivel lépcsőn kell felhozni, ezért meg is lesz döntve valamennyire.
A régi 300 l-es legalább félig van, mit lehet csinálni a cuccal, ha hosszabb időn keresztül nem szabad bekapcsolni?
Köszönöm.
Közben eszembe jutott használati útmutatókat keresni a neten, és 2 meg 4 órát írnak.
Igen, mert felülbiztosítással kalkulálnak, a legrosszabb esetre.
Csomagolás oldalán szokott lenni egy körjelölés, ami azt mutatja, hogy arra az oldalára döntve is lehet szállítani.
Ha így döntve szállították, elvileg arra érvényes a 2-4 óra.
Normál szállításnál annyi sem.
Az oldalára döntve hozták, kisebb helyet foglalt a raktérben. :) Azt elfelejtettem megnézni, ezen volt-e jelölés, még a szállítók kicsomagolták.
A használati utasításban nincs semmi, hogy nem lehetne azonnal bekapcsolni. Ezért felhívtam a gyártó ügyfélszolgálatát, fél napot mondott először, de hát a fél nap úgyis éjszaka jár le, csak másnap kapcsoljam be... Utána mikor hallatszódott a megdöbbenés a hangomon, akkor vette le 4-6 órára.
Mindegy, belefért a napba, kivártam az 5 órát, ezen ne múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!