Hogy érvényes a garancia? Elég csak a gáz részét szervizesnek bekötni, vagy a villanysütő részét is szervizesnek kell, hogy éljen a +2 év garancia?
Rendeltem egy kombinált gorenje tűzhelyet,a napokban fog érkezni,3 év jótállás van rá,1 év kötelező 2 pedig akkor,ha szakszervizes üzemeli be.
Elég csak a gáz részét szervizesnek bekötni,vagy a villanysütő részét is szervizesnek kell,hogy éljen a +2 év garancia?
(Nem tippekre vagyok kíváncsi,hanem konkrét dolgokra,köszönöm.)
Rendes villásdugója van, földelt konnektort igényel, annyit fogyaszt, mint a mosógép, amikor fűt.
Most is itt ülök előtte, mert grillezem a húst és pár napja húztam ki takarításhoz.
Az enyém 4 éves Zanussi, de szerintem mind egy kutya etéren.
Háztartási berendezéshez csak ajánlhatják, de nem tehetik kötelezővé a szervizes beüzemelést. Ha a tulaj kéri, akkor rendben, de ha nem kéri, akkor nincs mese, a szerviz vagy forgalmazó, ezt nem követelheti.
Ahogy régebben a tesco biciklikből is botrány lett, mikor a tesco azt mondta, csak úgy vállal rá garanciát, ha a szervizpartnere üzemeli be. Csak aztán rájöttek, hogy jogszabály rendelkezést nem lehet csak úgy felülírni.
Tehát jár a gari akkor is, ha nem szervizelteti a paraszt a biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!