Tudnátok ajánlani nagyon jó villanyos gáztűzhelyet?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2019. júl. 20. 00:49
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Kombira gondoltam
2019. júl. 20. 18:28
7/9 anonim válasza:
Nekem sajnos egy mor@ típusú kombinált rendszerű van, és a villanysütő része totál használhatatlan. A sütőbe berakott dolgoknál a sütőtálca szélein lévő dolgok már szinte megégnek, miközben a tálca közepén lévő dolgok még szinte teljesen nyers állapotban vannak. Most fogok visszaváltani tisztán gázzal üzemelő tűzhelyre és csak remélni tudom, hogy nem fogok vele akkorát szívni, mint ezzel a villanyos szutyokkal, mert a régebben gyártott gáztűzhelyeknél ilyen problémával nem találkoztam.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bocsánat, hogy csak most tudtam feljönni.
Kedves utolsó válaszoló!
Remélem, hogy a változtatás jól fog sikerülni. Nálunk sima gáztűzhely van, de órákig készül a legegyszerűbb kaja is.
2019. aug. 22. 06:46
9/9 anonim válasza:
Lehet nem ártana kitisztítani, beállítani a régi gázost, ezen munkálatok néha csodákra képesek.
Akkor OFF-ba, a gázos tűzhely esetében legalább még a tűz - mint ősi elem - jelen van az ételkészítési folyamatoknál (igaz, kissé módosított formában, de legalább a láng, meg a tűz ott van). Az elektromos szutykok csak az ördög energiáit viszik a táplálékul szolgáló kajákba.
Hogy ON is legyek, az AEG elektromos cuccai eléggé profik. Van egy mosógépem, és lassan 10 éve teszi a dolgát, és ez a mai világban nem kis teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!