Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Így érvényes lesz a jótállás?

Így érvényes lesz a jótállás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vettem egy mikrohullámú sütőt a Tescoban, hazahoztam, kibontottam, szépen működik. Volt a dobozban jótállási jegy, amit viszont ott, akkor nem tölttettem ki senkivel. 24 hónap jótállást írnak rajta. Ez tulajdonképpen a garancia, tehát ha két éven belül meghibásodik, visszavihetem javítani/cserélni? Illetve baj, hogy nem tölttettem ki senkivel? Elég lesz ilyen esetben a blokk a vásárlásról? Nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal. Előre is köszi a választ!

2018. dec. 6. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Garanciának nem feltétele a kitöltött jótálási jegy. Legyen meg a blokk a vásárlás dátumával.
2018. dec. 6. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden ilyen blokkot elrakok a biztonság kedvéért. Köszönöm!
2018. dec. 6. 15:54
 3/5 repulo ***** válasza:
100%
Azért abból még nem lehet baj, ha legközelebb mész a Tescoba, magaddal viszed a blokkot és a garanciát, és lepecsételteted, mert nemhogy 2 év, de 2 hónap alatt is el tud minden tűnni egy hőpapírra nyomtatott blokkról, marad az üres cetli és nézhetsz bután amikor szükség lenne rá.
2018. dec. 6. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Hiába van lepecsételve a papír, blokk nélkül érvénytelen a garancia, sajnos.
2018. dec. 6. 18:33
 5/5 repulo ***** válasza:

#4.

Ördögi kör! :-)

2018. dec. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!