Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen mosó-szárítógépet...

Horvathgaboor kérdése:

Milyen mosó-szárítógépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni mosó-szárító gépet, lehetőség szerint olyat amin van valamilyen gyors program is, kb 150-180e körüli árban. Esetleg akinek van mosó-szárító gépe, kérem ossza meg a tapasztalatait. Nagy a kínálat, de nehéz eligazodni a véleményeken.

2020. jan. 26. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp hőszivattyúst vegyél. Drágábbak, de az élettartamuk alatt visszahozza a különbség többszörösét a villanyszámlán. Arra is lehet figyelni, hogy a mosás és szárítás között centrifugázik-e. Ha igen, gyorsabb a szárítás, kevesebb áramot fogyaszt, de a ruhák nagyon gyűröttek lesznek a program végére.
2020. jan. 26. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennek a készüléknek talán az is hátránya,hogy amíg szárít

nem lehet a következő adagot mosni.

2020. jan. 26. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Samsung van. A program hosszát lehet szabályozni, attól függően, hogy teljesen szárazra akarod, vagy ún. vasalásszárazra. De manuálisan 30 percet is lehet állítani. Ami nekem nem tetszik benne, hogy az öblítő illata eltűnik szárításkor. Próbáltam illatkendővel, de az sem jött be. A másik gond pedig, ha teljes szárítást csinál, utána addig nem lehet használni, amíg ki nem hűl.
2020. jan. 26. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a gépek semennyire nem hatékonyak. Hatalmas macera a használatuk, egy ciklus majdnem 3 óra hosszú, illetve egy négytagú család szennyesét kimosni vele és megszárítani egy örökkévalóság.

Sokkal többre mész ha külön szárítógépet veszel. Lehet, hogy drágább, de hosszabb távon sokkal jobban megéri.

2020. jan. 30. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek 4-es. Hozzám családi ügy miatt került, nem vettem.
2020. febr. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!