Tudtok bevált mosó-szárítógépet ajánlani?
Tudom, hogy jobb ha külön van, de annyira picike a lakásunk, hogy tényleg nem tudjuk besakkozni a két külön gépet. Van valakinek bevált márka, típus?
Előre is köszönöm!
Nekünk Privileg van.
Mivel ez a Quelle sajátmárkása volt,az AEG gyártotta.
Ha valaha vennék hosszútávra háztartási gépet,én AEG-et vennék,és kimennék érte.
(A nyáron voltam a svédországi Malmőben,és láttam,hogy mennyivel mások ott pl. a Whirlpool mosógépek,mint nálunk.
A gyártóknak mi még mindig "Kelet~Európa" vagyunk.)
Köszönöm a válaszokat!
Akármennyire is nem éri meg a szárító, annál bármi jobb mint folyamatosan kerültetni a teregetőt, egy kisbaba mellett pedig szinte folyamatosan megy a mosógép. A bodykat, kis pamutruhácskákat szerencsére lehet szárítani, nekünk pedig abból van a legtöbb.
Azt mondják, ami mindenre jó, az semmire nem jó, és ezekre a gépekre különösen igaz.
Én is körbejártam a témát, mielőtt választottam, de a kombinált gépeket nagyon nem ajánlják.
Nálam sincs hely, viszont ezeket lehet egymásra tenni, sok helyen így van. Még a használati útmutató is írja.
Függőlegesen biztosan van helyed. Meg gondolom mosógéped is van jelenleg.
Akinek nem hasznos, az nem tudom, mit vár egy szárítógéptől.
Nem azért vesszük, hogy áramot spórroljunk!
Hanem mert még egy szárítónak sincs hely a kis lakásban, vagy mert penészedik a ház a nedvességtől...
Én mondjuk évek óta kintre teregetek, de most, hogy hetekig nem ment 0 fok fölé a hőmérséklet, nem tudtam mosni... Idebentre nem teregethetek, szóval rendeltem egy gépet.
Meglepő volt, hogy a Media Markt most olcsóbb, mint az edigital. Eddig pont fordítva volt. Szóval megrendeltem, kihozták, azóta pedig mindig üres a szennyeskosár, nem csak hétvégente mosok, nem várok a jó időre, stb.
Ja, nem csak mínuszokban nem tudtam mosni, hanem esős időben sem, mert nem volt értelme kiteregetni a párás időben, ha napokig esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!