Mosó-szárítógépet hogy lehet helyesen megtölteni? (az eltérő súlykorlát miatt)
A mosó-szárítógépeknek külön van megadva ugye, hogy hány kg ruhát tudnak mosni, és hány kg-t tudnak szárítani.
Ha úgy szeretném használni a gépet, hogy mosson ki és szárítsa meg a ruhákat, mire én este hazaérek, azt hogy lehetne/kellene kivitelezni?
(Ha "x" a mosási kapacitás, "y" pedig a szárítási:)
Méretezzem alul és a mosásba rakjak Y kilót, hiába tudna X-et mosni, hogy a szárítónak jó legyen?
Vagy rakjak bele többet, akár X-et, a szárító meg majd elboldogul?
Egyáltalán a szárítónak árt, ha túl sok ruha van benne, vagy egyszerűen csak nem szárít olyan jól?
Akinek van ilyen gépe, hogy szokta csinálni?
Logikusan... Gépkönyvében is le van írva, csak el kellene olvasni.
Ha azt akarod, hogy a behajigált ruhát szárazon vedd ki, akkor értelemszerűen a szárítás súlylimitjéhez kell igazodni.
Tehát ha 3 kg ruhát tud szárítani akkor 3 kilót raksz be. Előbb kimossa utána szárítja is. (3+3) Kevesebbet tehetsz bele így, de többet ne.
Ha ez neked kevés, akkor vegyél egy külön szárítót, abba belefér a 6 kiló mosás, nem véletlenül, hisz jóval nagyobb a dobja.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom elolvasni a gépkönyvet, még nincs ilyen készülékem, csak most fogunk venni a napokban, és szerettem volna előre tájékozódni. :)
Sajnos két külön gép fizikailag nem fér be a lakásba, így marad a kombinált.
Akkor a kisebbik értékhez kell igazodni, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!