Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Biztonsági, anyagi és költsége...

Biztonsági, anyagi és költségek szempontjából szerintetek a gáz vagy indukciós tűzhely éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Új tűzhelyet készülök venni lassan, de nagyon nagy a szórás, azt veszem észre ki erre ki arra esküszik, de gondolom létezik olyan aki már utánajárt, hogy melyik éri meg reálisan jobban ár-érték arányban.

Melyikkel lehet 'olcsóbban' kijönni havi szinten, melyik megbízhatóbb és blabla.

2020. jan. 13. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Az indukciósnak meg ismeretlen egészségügyi mellékhatásai vannak. Maradnék a sima kerámia főzőlapnál, plusz ahhoz spéci edény se kell.
2020. jan. 21. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
11 nem kell ráülni, akkor nem lesz semmi. A mobiltelefon meg a mikrosütő nem zavar senkit, pedig a mikrosütő konyhai használatra még alkalmatlan is.
2020. jan. 21. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Javítottam már olyat is (de típus szerint nem emlékszem), az étolaj beszivárgott a szinkronmotorba, beszáradt és betapadt tőle a forgásirányt reteszelő kis szerkezet, aminek az a dolga, hogy a motor mindig csak a jó irányba tudjon elindulni.

A mikrosütő tányérforgatójával tudnám szemléltetni: annál mindegy, milyen irányba indul el, ahogy épp elkapja szinuszt, véletlenszerűen változó. Ennél az olajsütőnél viszont nem mindegy.

A motort szétfeszegettem és megtisztítottam, alkatrész hiányában egyebet nem tudtam tenni.

2020. jan. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!