Biztonsági, anyagi és költségek szempontjából szerintetek a gáz vagy indukciós tűzhely éri meg jobban?
Új tűzhelyet készülök venni lassan, de nagyon nagy a szórás, azt veszem észre ki erre ki arra esküszik, de gondolom létezik olyan aki már utánajárt, hogy melyik éri meg reálisan jobban ár-érték arányban.
Melyikkel lehet 'olcsóbban' kijönni havi szinten, melyik megbízhatóbb és blabla.
# 10
Javítottam már olyat is (de típus szerint nem emlékszem), az étolaj beszivárgott a szinkronmotorba, beszáradt és betapadt tőle a forgásirányt reteszelő kis szerkezet, aminek az a dolga, hogy a motor mindig csak a jó irányba tudjon elindulni.
A mikrosütő tányérforgatójával tudnám szemléltetni: annál mindegy, milyen irányba indul el, ahogy épp elkapja szinuszt, véletlenszerűen változó. Ennél az olajsütőnél viszont nem mindegy.
A motort szétfeszegettem és megtisztítottam, alkatrész hiányában egyebet nem tudtam tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!