Valóban annyira energiatakarékos egy új hűtő?
"7-8 fokon megy, akkor valóban takarékos, de ha pl 4 fokra kapcsolom, akkor sokkal többet megy"
Ha jobban nyomod a gázpedált, az autó is többet fogyaszt, meg a fűtés is ha télen nagyobb meleget szeretnél.
"Vettem pár hónapja egy hűtőt,"
Pár hónapja nagy a meleg, itt is megszaporodtak a hűtős panaszok, de végül mindig kiderül, hogy rosszul szellőző meleg környezetben a fizika nem hazutolja meg magát. A hűtő meleget "termel", amit le kell tudjon adni, ellenkező esetben csak fölöslegesen dolgozik a rendszer.
Szerinted csodák vannak ?
Ugyanolyan kompresszor minden ugyanaz max pár millivel vastagabb a hőszigetelés.
Nekem egy Samsung vacak van az egész oldalán adja le a hot ha tudná mert szekrény mellett van és így sajatmagat fűti. Vicc az egész.
Én nyáron mindig 1 °C fokkal melegebbre állítom, mert eleve többet megy, ettől jobban deresedik és ördögi kör állhat be.
Amúgy én fél évvel az éves leolvasás előtt cseréltem anno különálló hűtőt + fagyasztót kombináltra (a fagyasztó ugyanakkora méretű), és 5 000 forintot kaptam vissza az Elműtől. Más nem nagyon változott.
Szóval takarékosnak kell lennie ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!