Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miért nem működik autós...

Miért nem működik autós töltővel a GPS készülékem?

Figyelt kérdés

A készülék WayteQ x960bt.

A gyári autós kábel eltört, ezért újat vettem hozzá. Most járok a negyedik fajtánál, mindenféle különböző módszert kipróbáltam, de mindig ugyanazt produkálja. Volt többféle szivargyújtós kábel, USB-szivargyújtó adapter + kábel, stb., de hiába.

Csatlakoztatás után jó esetben pár perc működés után (rossz esetben azonnal) a képernyő rendkívül világossá válik és hosszanti csíkok jelennek meg rajta. Ezután pedig sem a kikapcsoló gombra, sem a reset-gombra nem reagál. Egy darabig így van, majd elsötétül, és vége.

Ha újra rádugom, akkor világít a töltést jelző lámpája, de nem működik.

A készülék és a kábel is 5V/1500mA-es.

2015. okt. 14. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem kábel hibás. Maga a készülék óssze csinálta magát. Pont igy jártam ,ilyennel. Kuka.
2015. okt. 17. 06:48
 12/20 szántóvető ***** válasza:
igen,az is lehet hogy a gép adta meg magát.
2015. okt. 17. 09:28
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, azért bízok benne, hátha van még esély.

De minden további ötletet szívesen elfogadok.

2015. okt. 17. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a gps-ed valamelyik próbatöltőnél kapott egy szép túláramot és annyi lett neki.
2015. okt. 18. 11:58
 15/20 A kérdező kommentje:

De ha így lenne, akkor nem kéne neki működnie, nem?

Mert most az a helyzet, hogy amikor rájön, akkor semmi baja, néha meg elromlik.

2015. okt. 21. 09:12
 16/20 anonim ***** válasza:
11. vagyok. Pont igy voltam. Csak mikor nagyon kellett volna akkor fehéredett el. Egy hét után megint jó volt és így tovább. Csak én kamionos vagyok és nem hibázhat ez sem. KUKA.
2015. okt. 22. 19:40
 17/20 A kérdező kommentje:

Én is sofőr vagyok, úgyhogy nekem is fontos lenne. Úgy látszik, be kell szereznem egy újat.

Köszönöm a választ, értékeltem mindet.

2015. okt. 22. 20:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Figyelmesebb cégek termékeinél mindig írják, hogy önindítózás alatt ne legyenek a készülékek csatlakoztatva!

Az autóm gépkönyvében is benne van...

Láttam már így pusztulni Ipodot is mondjuk kb. a 10. indítózásnál. Szó szerint átment füstölőbe.

Hogy aztán kinek jut eszébe kihúzkodni??

2015. okt. 26. 22:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi van mostanában de régebbi japán kocsikban indítózáskor elveszi a szivargyújtóról az áramot a kocsi.
2015. okt. 27. 12:31
 20/20 anonim válasza:
Azt hiszem hogy Persze lehet hogy tévedéset mert elvégre emberek vagyunk és emberek tévednek mert ugye senki sem tökéletes. Ha nem ütközik elég nagy tömegű objektummal, akkor a Hawking - sugárzás következtében veszít gravitációs erejéből és nem képes megtartani a schwarzchild rádiuszát és igy egyszerüen elájult mint amikor valakit ugy leszopnak hogy a homloka behorpad. A legjobb ha vissza viszed és vissza kérem a lovet mert nehogy masik gpst adjanak legalább is Ne ezt a fajtalanságot mert akkor megint megszivogatod aztán Tudod behorpad a homlokomon szoval egy masik tipusu probálj Na sikits vissza hogy mi lett. Udv. Sok sikert ha Nem adjak vissza a lovet boritjak rajuk az asztalt egy kis kur..va anyjukat emlegetve. Azt erdemli aki Nem adja vissza a lovet ha szar produktot forgalmaz.
2015. dec. 19. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!