Miért nem működik autós töltővel a GPS készülékem?
A készülék WayteQ x960bt.
A gyári autós kábel eltört, ezért újat vettem hozzá. Most járok a negyedik fajtánál, mindenféle különböző módszert kipróbáltam, de mindig ugyanazt produkálja. Volt többféle szivargyújtós kábel, USB-szivargyújtó adapter + kábel, stb., de hiába.
Csatlakoztatás után jó esetben pár perc működés után (rossz esetben azonnal) a képernyő rendkívül világossá válik és hosszanti csíkok jelennek meg rajta. Ezután pedig sem a kikapcsoló gombra, sem a reset-gombra nem reagál. Egy darabig így van, majd elsötétül, és vége.
Ha újra rádugom, akkor világít a töltést jelző lámpája, de nem működik.
A készülék és a kábel is 5V/1500mA-es.
Köszönöm, azért bízok benne, hátha van még esély.
De minden további ötletet szívesen elfogadok.
De ha így lenne, akkor nem kéne neki működnie, nem?
Mert most az a helyzet, hogy amikor rájön, akkor semmi baja, néha meg elromlik.
Én is sofőr vagyok, úgyhogy nekem is fontos lenne. Úgy látszik, be kell szereznem egy újat.
Köszönöm a választ, értékeltem mindet.
Figyelmesebb cégek termékeinél mindig írják, hogy önindítózás alatt ne legyenek a készülékek csatlakoztatva!
Az autóm gépkönyvében is benne van...
Láttam már így pusztulni Ipodot is mondjuk kb. a 10. indítózásnál. Szó szerint átment füstölőbe.
Hogy aztán kinek jut eszébe kihúzkodni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!