Miért nem működik autós töltővel a GPS készülékem?
A készülék WayteQ x960bt.
A gyári autós kábel eltört, ezért újat vettem hozzá. Most járok a negyedik fajtánál, mindenféle különböző módszert kipróbáltam, de mindig ugyanazt produkálja. Volt többféle szivargyújtós kábel, USB-szivargyújtó adapter + kábel, stb., de hiába.
Csatlakoztatás után jó esetben pár perc működés után (rossz esetben azonnal) a képernyő rendkívül világossá válik és hosszanti csíkok jelennek meg rajta. Ezután pedig sem a kikapcsoló gombra, sem a reset-gombra nem reagál. Egy darabig így van, majd elsötétül, és vége.
Ha újra rádugom, akkor világít a töltést jelző lámpája, de nem működik.
A készülék és a kábel is 5V/1500mA-es.
a töltő kiadja az 5V 2A-t?valami ilyesmi kéne: [link]
hálózati töltőről működik rendesen?
Szia!
Köszönöm a hozzászólást, nem igazán értek hozzá, szóval nem tudom megválaszolni.
Egyrészt miért 2A-t kellene leadni, és miért nem 1,5A-t? A készülék hátuljára 1500mA van írva. Másrészt hogyan tudnám én azt lemérni? Multiméterrel?
Aha. Tehát ha jól értem, inkább több legyen, csak kevesebb ne.
Az autós töltőn egyébként az van feltüntetve, amit írtam is: 5V/1500mA. Akárcsak a GPS-en.
Ja igen, hálózati töltő nem járt hozzá; a szivargyújtó pedig nem valószínű, hogy hibás, mert több autón is kipróbáltam.
Értem.
Akkor mivel elképzelhető, hogy a kábel hibás, így lényegében semmi garancia nincs arra, hogy a megvásárolt kábel a rajta feltüntetett paraméterekkel bír. Azért ez nem túl biztató.
Nagyon köszönöm a segítséget, minden válaszodat értékeltem. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!